Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przebarwienia po ciazy!

Polecane posty

Gość gość

Kiedy znikaja??? Czy jakos musialyscie z nimi walczyc? Chodzi mi o plamy na piersiach, linea negra, ciemne krocze???

Gość gość
Nikt tak nie mial??? :(

Gość gość
Pisałam w moim temacie , ze kilka tygodni , ok 2,3 miesiecy .

Gość gość
Ja rodzilam 7tygodni temu. Nadal mam ciemna linie na brzuchu. Najgorzej wyglada pepek -caly czasrny w srodku,wyglada jakby byl brudny. Do tego na szyi obok pieprzyka tez ciemne plamy. Maz ciagle pyta czy sie domylam,bo wyglada jakbym miala brudna szyje. Masakra.

Gość gość
No ja wlasnie jestem 3 msc po porodzie i jestem w tych miejscach kolorowa, pepek rzeczywiscie jest czaarny. Ale mi to teraz zaczelo tak schodzic jak strupki z rany...

Gość gość
Takie wlasnie ,,strupki,, z pepka juz dawno mi schodzily interaz jest calkiem plamiasty. W niektorych miejscach brazowy,w innych calkiem czarny i teraz juz zupełnie wyglada jak brudny.

Gość gość
Nie masz większych problemów? Kto tam patrzy na brzuch czy piersi.. tego nei widać.. a co ja mam powiedzieć? Ja miałam po 1 ciąży na twarzy, na skroniach.. brążowe plamy (ponoć to się jakoś ostuda nazywa czy coś).. Ponad rok się utrzymywały.... A teraz jestem w drugiej ciąży i jest jeszcze gorzej... Jakies 3 tygodnie temu wyszły brązowe plamy, ale na policzkach, na tej kośći pod oczami.. Wyglądam, jak gdyby ktoś mi przywalił pięściami :--/ Tylko, że teraz kupiłam już jakiś preparat na przebarwienia.. do stosowania na noc. Podczas jego stosowania i 10 (!) tygodni po nie wolno się opalać... baa ponoć nawet zwykłęgo dnia, bez słońca trzeba te mieście smarować faktorem 50.. wrrrrrr i ja mam o tym wszystkim pamiętać...

Gość gość
do pół roku to spokojnie, czasem dłuzej