Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

31 lat prawiczek szok ?

Polecane posty

Gość gość
nie jestem zdziwiona, sama znam takiego, perfekcjonista, wiele osiągnął w pracy a w życiu osobistym posucha, a kobiety na niego same lecą i to nie jakieś blondi ale wartościowe, a on ucieka bo sie wstydzi, a ja jestem pewna że one nie miałyby nic przeciwko. to miłe by było. Bogaty, wykształcony prawik. Ale koleś jest za bardzo perfekcjonistą i nie umie znieść że czegos nie potrafi - w tym wypadku seksu więc nie próbuje, a czasem się trzeba przemóc!!! Ja się musiałam przemóc i powstydzić jak sie zapisałam na wyjazd na żaglówki bo nie umiem pływać, jak się zapisałam na piłkę nożną bo chyba 3 miesiące wszyscy faceci z drużyny ze mnie lali jak gram, jak poszłam do pracy bo nic nie umiałam. trzeba znosić pierwsze razy ze wszystkiego nikt nie jest doskonały

Gość prawiczek30lat
ja mam 30 lat i też jestem prawiczkiem, nie jestem bogaty ani piękny to dlatego

Gość gość
a 40 letni!!!

Gość prawiczek30lat
tak mi smutno, że nikt mnie nie pokocha nigdy :(

*BLE BLE* dziś -Ile km dziś przebiegłeś, aby zrzucić swoją otyłość?

prawiczek 30 lat po prostu nie które kobiety nie zasługują na nas i tyle nie przejmuj się zbytnio :)

Gość gość
po 30 to juz sie powinienes przyzwyczaic. wez sie chlopie za siebie i nie biadol tak. no nie leca na ciebie laski i nie ma powodu robic z tego afery.

nie robię laskaaa żadnej afery a jak by faceci na ciebie nie lecieli to pewnie zaryczała byś poduchę jędzowata ty

Gość gość
nie do ciebie pisalem ble ble tylko do tego drugiego "romantyka". ale ty tez juz moglbys sie przyzwyczaic. ja w twoim wieku bylem juz prawie pogodzony z faktami.

Gość gość
przeciez to zaden problem mozna isc na dziwki ale po co

no fakty są takie że prawdopodobnie nie będę miał kobiety ale nikt mi nie zabroni marzyć nie :)