Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komu udało się schudnąć?

Polecane posty

Gość gość

Obecnie waze 56 kg chce schudnąć 6kg. Jak to zrobic aby sobie nie zaszkodzić. Mam ogromną słabość do słodyczy. Pomozcie co zrobić abym nie miala na nie ochoty?

Gość gość
Po prostu ich nie kupuj , ja jak nie mam w domu to nie jem a jak mam to nie mogę się powstrzymać .

Gość gość
Czy ktoś schudnal? Jak to się udało?

Gość gość
Ile wazysz? Do jakiej wagi chcesz dobic? Cwiczysz czy tylko dieta?

Gość gość
Ja schudłam po ciąży 20 kg (z czego 13 kg to była woda, więc tak właściwie zeszło samo). Zmieniłam całkiem swoje nawyki żywieniowe- słodyczy po prostu nie kupuję, za to zawsze mam w domu bardzo dużo warzyw, trochę owoców. Przede wszystkim jem regularnie co 3-4 godziny, lekkie posiłki, gdzie zawsze "zapycham" się warzywami i dzięki temu nie jestem głodna. Jako przekąskę jem chipsy marchewkowe. Codziennie na śniadanie zjadam owsiankę na wodzie z bananem, na drugie śniadanie jogurt naturalny z musli (tylko takie bez dodatku cukru!) i łyżeczką syropu klonowego oraz otrębami owsianymi. Na lunch kanapka: chleb graham + kiełki lub sałata + wędlinka drobiowa, rzodkiewki, pomidory, a na obiad zazwyczaj jakieś mięcho drobiowe duszone lub pieczone z warzywami (świeżymi, pieczonymi lub duszonymi) i kaszą (gryczaną, pęczak lub jaglaną). Kolacji nie jem, bo już nie mam ochoty. Do tego 4-5 razy w tygodniu pól godziny ćwiczę.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedz. No ja raczej 20 kg nie planuje bo bym 36kg wazyla a tego nie chce. Pragnę zrzucic te 6kg mysle ze cwiczenia i zdrowsza żywność pomoże mi w tym. Jeśli ktoś jeszcze to czekam na wpisy