Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na komunie

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o rowerach na komunii? Wypatrzyłam jeden w całkiem rozsądnej cenie, ale nie wiem sama czy to dobry pomysł. Kiedy ja szłam do komunii to taki rower to był szczyt marzeń, teraz jest chyba nieco inaczej..

Gość gość
Mój syn dostanie rower od chrzestnej i to jest jedyny prezent . Warto się skonsultować z rodzicami dziecka żeby nie było 2 rowerów . Znalezienie czegoś w rozsądnej cenie tez nie jest łatwe moja siostra od 12 w południe jeździła bo zabronił am jej wydawać 2-3 tysiące za rower kupiła w decathlon kupiła z osprzętem za 1200

Gość gość
ja kupiłam 4 lata temu chrześnicy- prezent był trafiony, ale ona jest typem sportowca i wszelkie rowery, rolki itp.itd. mile widziane

Gość gość
Jesli dziecko nie ma i wiesz ze nikt inny nie kupi to czemu nie moj syn tez idzie do komuni ale akurat rower dostal od nas na urodziny w lutym a na komunie chce basen za 300zl

Gość gość
Moim zdaniem rower jest świetnym pomysłem z tym, że pamiętajcie żeby go zaraz po zakupie posmarować czymś na rdze... żeby tym dzieciakom służył już na lata, a nie był to wymiany za max 2 lata. Nanoprotech polecam bo juz kilka lat używam i ani rdza ani błoto się nie przyczepia. Pzdr

Dla mnie to świetny prezent , pod warunkiem że dziecko roweru nie ma. Może podpytaj się rodziców ? - bo może ktoś też wpadł na taki pomysł. U nas teście chcieli kupić rower ....tylko że parę miesięcy przed komunią kupiliśmy nowy , o czym teście nie wiedzieli bo przecież z każdego zakupu nie spowiadamy się :D

Gość gość
Hmm, serio znacie dzieci w tym wieku, które nie mają roweru?

Gość gość
Jak dzieciak nie ma roweru to ja bym kupowała. Chociaż większość dzieci raczej ma już takie rzeczy. Może postaw na fajną biżuterię personalizowaną? Fajną maja w http://www.artess.pl/