Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wychodzicie z niemowlakiem na spacer co zabieracie? co się przydaje?

Polecane posty

Gość gość
oprocz kocyka i folii na wozek to nic. moje dziecko i tak przewaznie spi, ma 5 miesiecy

Gość gość
Mi się przydaje jeszcze picie dla mnie i dla dziecka jakies chrupki kukurydziane dla dziecka mokre chusteczki do rak chusteczki higieniczne.tyle.corka ma 10 msc

Gość gość
ja to samo to 10:37

Gość gość
Kosmetyczkę z nawilżanymi chusteczkami, pieluchami i body na zmianę, jakąś zabawkę. Dzięki temu jak chcę gdzieś pójść, siąść, czy zostać dłużej to mogę ją zawsze przebrać. Książkę dla mnie :) Jeśli idę z wózkiem, to kocyk i folię mam tam zawsze, przy chuście to odpada. 3,5 miesiąca.

Gość gość
Termos, butle z proszkiem mm, butelkę wody, kocyk, chusteczki mokre, żel do dezynfekcji, pieluchy, i pudełko z owocami - ale to dla starszej.

Gość gość
Kocyk, mokre chustki, body jakby się obsrał, pielucha. Picie, chrupki.

Gość gość
zawsze mam spakowany koc , folie , zabawke , picie , jogurt albo owoce, chusteczki nawilzane , pielucha ,body na zmiane ,

Gość gość
moja ma 3 miesiace i jak ide na dłuszy spacer,to kocyk,pampersy 2szt,chusteczki,cos na zmiane,pieluszke tetrowa i folie przeciwdeszczowa

Gość gość
mój dwa lata - wózek pełen jego klamotów tj. zestaw do gotowania, piesek pluszowy, piłka, wiaderko itp, chusteczki torba jedzenia i woda dla niego i dla siebie, owoce czasem nawet obiad w słoiczku :P uwielbia być na dworze oglądać, zaczepiać dzieci, ludzi :),