Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z Was głosuje na Komorowskiego?

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem czegoś. Wszyscy, których znam, są przeciwni Komorowskiemu. Z mojego otoczenia nikt nie deklaruje, że będzie na niego głosował ( a są to ludzie z różnych opcji politycznych). Jakim cudem w takim razie w sondażach ma aż 42 % ? Jestem z dużego miasta, ale wątpię, że ludzie z małych miejscowości go mogą popierać. Co trzeba mieć we łbie, żeby po ostatnich latach nadal być za gajowym? :O

Gość gość
Nie jestem debilem zmanipulowanym przez TVN i TVP, żebym miał głosować na tego Pana...

Gość gość
Też się zastanawiam nad tym ! Nie rozumiem skoro ludzie narzekają, to dlaczego sondaże notują tak wysokie poparcie! Oglądałam jedno spotkanie na którym młodzi ludzie demonstrowali swoją niechęć a jakaś starsza pani broniła tego złodzieja ! Czy te wszystkie ludzie którzy popierają PO czy PiS mają tak sprane mózgi że nie myślą ?! Czy obecny stan im pasuje ? Naprawdę nie ogarniam tego !

Gość gość
ja głosuje na k***ina i już zawsze będę

Gość gość
No właśnie czuję się, jakbym mieszkała pod kloszem, bo okazuje się, że prawie połowa narodu chce aby dalej rządził naszym krajem, a ja nie znam ani jednej osoby, która się do tego przyznaje... A jakoś nie wierzę, że ludzie jedno mowią a co innego robią...

Gość gość
na bula? nigdy! jedynie teraz zastanawiam sie Korwin/Kukiz...

Gość gość
Wszystkie nie zależne sondażownie dają Komorowskiemu max 15%, no ale reżimowe media podają ludziom do łbów że ma 40-45% więc oni w to wierzą i tak też potem zagłosują Goeebels by sie nie powstydził takiej propagandy

Gość gość
A jeśli chodzi o Korwin/Kukiz to też jest to zabieg reżimu dlaczego? bo rozbijają elektorat, Korwinowi dają 5-6% w zmanipulowanych sondażach a Kukizowi SPECJALNIE dają więcej czyli 8-9% tylko po to by rozbić głosy, bo zauważcie że gdyby się skumulowały i zgarnąłby te głosy sam JKM albo sam Kukiz to miałby 13-15% a to już byłoby poważne zagrożenie dla reżimu zwłaszcza w kontekście zbliżających się wyborów parlamentarnych. Tak samo zaczynają lansować Jacka Wilka z KNP, każdy dobrze wie że KNP bez JKMa to już trup, ale dla reżimu jest to na ręke by promować KNP i Wilka, aby znów urwać kilka punktów procentowych Korwinowi i znów rozbić elektorat i tak oto będziemy wtedy mieć zamiast jednego kandydata antysystemowego który miałby 18-21% głosów to będziemy mieć trzech którzy będą mieli po 6-7% i oto właśnie im chodzi

Gość gość
Niestety kto mądry i zaradny to uciekł z tego kraju! A zostały same debile ! Też zastanawiałam się nad tym kuriozum, jest to dziwne jak i podejrzane ! Wydaje mi się też że ludzie posiadają małą wiedzę i idą , głosują nie przemyślając swojego wyboru ! Mała wiedza na temat kontrkandydatów, sprawia że wybierają opcję Bronek

Gość gość
Ja głosuję.

Gość Dr Andrzej Duda
ja też oczywiście

Gość gość
sondaże oficjalne były równie prawdziwe za czasów III Rzeszy :) ten, kto wierzy w prawdziwość wyborów, to idiota

Gość gość
ja sie w niedzielę pomodlę, żeby wybory wygrał kukiz, ewentualnie k***in. w Bogu jedyna nadzieja, że coś się w naszym kraju zmieni.

Gość gość
Tylko Duda ma szanse wygrać z tym z Koscierzyny Koźla .Glosujmy na Dude

Gość gość
tym co głosują na Komorowskiego radze sie zastanowić: 1. jeżeli jesteś urzędnikiem, celebrytą, postkomuchem, menelem, doradcą podatkowym głosuj na Komorowskiego lub Dude:-O 2. jeżeli jesteś z każdego innego zawodu, nawet z budżetówki jak nauczyciel, policjant, wojak etc GŁOSUJ NA ANTYSYSTEM czyli - KUKIZ, KORWIN, KOWALSKI, BRAUN :classic_cool: ps. tym co głosują na Komora i Dude radze sie nie przyznawać publicznie - za kilka lat zostaniecie zakwalifikowani do kasty panującej i opluci :)

Gość gość
Ja głosuję na Bronisława Komorowskiego. Mam nadzieję że wygra w I turze.

Gość gość
Tylko Bronisław Komorowski :)

Gość gość
A czy ci, którzy są za Komorowskim mogą jeszcze napisać konkretnie dlaczego go popierają i za co są mu wdzięczni?

Gość gość
To, że żyjesz w takim hermetycznym otoczeniu to nie za dobrze. Nie znasz ludzi z różnymi poglądami to jak możesz się rozwijać? Tylko różnorodność rozwija. WSPÓŁCZUJĘ

Gość gość
Dlaczego Bronisław Komorowski ? Bo to kandydat liberalnej Platformy Obywatelskiej. W razie przejęcia władzy przez nacjonalistyczny PiS, Polskę czekałaby wojna z Rosją. Duda i Kaczyński kazali by desantować polskich żołnierzy w Smoleńsku aby odbić wrak. I były by kolejne ekshumacje w celu poszukiwania dziur po kulach w tyle czaszek.

Gość gość
PiS i PO to partie socjalistyczne, nic nie mają wspólnego z prawdziwym liberalizmem gospodarczym.

Gość gość
W przypadku PO najbardziej cenię sobie liberalizm kulturowy, zupełnie obcy PiS-owi.

Gość gość
PO nie jest partią liberalną lecz libertyńską. Poza tym libertynizm obyczajowy bez liberalizmu gospodarczego prowadzi wyłącznie do katastrofy gospodarczej całego państwa wraz z obywatelami podatnikami.

Gość gość
Duda jest dobrym kandydatem. Dobrze widzi przyszłosc

Gość gość
ja bo Komorowski gwarantuje pokój i spokój 🖐️

Gość gość
13.56. A w domu reszta zdrowe?

Gość gość
idioci - 1.Bronisław Komorsowki 11 listopada 2012 roku pobił absolutny rekord na świecie-w marszu niepodległości ochraniało go 500 oficerów BORU i 300 policjantów-ciężko zliczyć ile ten marsz kosztował podatników (Kaczyńskiemu wygadywali, że chroniło go 30 oficerów BORU) - 2.Jako jedyny prezydent został przyłapany na zrobieniu w prostym zdaniu 3 błędów ortograficznych, od tego czasu nie pokazywano publicznie jego rękodzieł - 3.Został zdaniem telewizji publicznej mistrzem wpadek, oraz mistrzem zasypiania na mszach świętych. - 4.No i ostatni punkt - internauci okrzyknęli go królem playbacku-95% słów, które publicznie wypowiedział były przeczytane z karteczki.