Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Umówiłam się z nim a on nie przyszedł

Polecane posty

Gość gość

Rozmawialiśmy wczoraj że wieczorem się spotkamy. Pisał że mam czas do 22:30 żeby przyjść na spotkanie. Nie byłam pewna czy zdążę, dlatego dopiero o 22:00 wysłałam mu smsa że jestem w drodze, On odpisał że nie ma czasu. Mimo to pojechałam i czekałam tam gdzie zwykle sie spotykamy. Czekałam , dzwoniłam on nawet nie odebrał telefonu. Napisałam mu potem że nikt jeszcze tak mnie nie potraktował. On dziś się tłumaczył i zwala wine na mnie. Moim zdaniem on jest winny bo przeciez pisał mi że do 22:30 moge przyjechac. Nie wiem jak go ukarac

Gość gość
największą karą (dla ciebie przede wszystkim) będzie, jak sobie z nim dasz spokój na wieki wieków, amant!

Gość gość
To mnie jeszcze trzeba karać? Ja chciałam dobrze, a on jest niepoważny. Już od 5 dni nie mogliśmy się dogadac co do spotkania.

Gość gość
największą karą jest dla ciebie brak logicznego myślenia. on od paru dni nie chciał się z tobą spotkać, a ty dalej do niego dzwonisz i chcesz wymusić spotkanie, bo tak?!??? :D sepuku kobieto!

Gość gość
On chciał wymusic spotkanie od piątku, a ja nie zgadzałam się. Az wczoraj oboje jakos sie umowilismy w koncu, a on takie cos zrobil...

Gość gość
jak ci napisal, ze nie ma czasu i go nie bedzie, to po jakiego diabla tam i tak jechalas? Debilka...

Gość gość
Pretensje możesz mieć tylko do siebie, po pojechałaś za późno. Przecież napisał ci, że ma czas do 22:30, a ty go o 22:00 poinformowałaś, że jesteś dopiero w drodze, no to bez przesady, miał się z tobą spotkać na 5 minut? Zresztą napisał ci wtedy, że nie ma już czasu, a ty mimo to jechałaś. Nie jego wina.

Gość gość
Tak. On jest święty, a ja najgorsza. Wszyscy winni tylko nie on.

Gość gość
Daj sobie spokój z tym pacanem, po co jechałaś? Nawet nie przeprosił, a Ty jeszcze z nim rozmawiasz? Niech zejdzie na ziemie!!

Gość gość
Bo on taki jest że nie przeprosi, taki typ człowieka. Znam go nie od dziś. Następnym razem to ja nie przyjde i sie skonczy.

Gość gość
Zemścił sie chyba za to że od piątku do wtorku odmawiałam mu spotkan.

Gość gość
Nie odzywam sie do niego a on zamiast przeprosic tylko usilnie sie tłumaczy. Niby że ja go nie słucham, że ja cos przeinaczam itp

Gość gość
kilka dni chiałię z nią ptkaćata łaskawie zie zgdziła i była "w drodze" na kilku minutowe spotkanie gdze koleś wymiękł (bo nalegał na nie kilka dni i nie miał więcej czasu bo się spóźniła) i co? i zwaliła winę na niego że "jest niepoważny" .... he

Gość gość
kilka dni chiał się z nią sp0tkać a ta łaskawie sie zgdziła i była "w drodze" na kilku minutowe spotkanie gdze koleś wymiękł (bo nalegał na nie kilka dni i nie miał więcej czasu bo się spóźniła) i co? i zwaliła winę na niego że "jest niepoważny" .... he

Gość gość
Jak go ukarać?? a) Odpuścić sobie gościa, olać, nie odbierać tel.a już bron boze nie szukac na siłe kontaktu - to będzie jednocześnie największa nagroda dla Ciebie. b) umowić się z nim na spotkanie i nie przyjść, na jego pytanie odpowiedzieć zdawkowym " nie mam czasu " i zastosować podpunkt a....

Gość gość
Do cholery, skoro mówił że mam czas pojawic sie na spotkaniu do 22:30 to według mnie znaczy że spotkanie może sie nawet o tej 22:30 zacząć. Bo to była czas na przybycie a nie na sam meeting