Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiem Wam jak się zachowywać aby zdobyć faceta

Polecane posty

Gość gość

Spotykasz się pierwszy raz z facetem, co zrobić aby mu zawrócić w głowie? Po pierwsze czekasz cierpliwie na pierwszego smsa od niego po spotkaniu, nigdy ale to nigdy sama do niego nie piszesz. To jest facet i to on ma ci podziekowac za miły wieczór. Jak juz dostaniesz takiego smsa to jest to połowa sukcesu bo znaczy ze ejstes w jego typie. Potem czekasz nadal cierpliwie na ruch faceta, nie odzywasz sie nigdy pierwsza ale jak on sie odzywa to odpowiadasz chętnie i z humorkiem. Kokietujesz, ale nie wysilasz sie specjalnie, zwyczajnie odpowiadasz na jego wiadomosci. Spotykacie sie drugi raz, moim zdaniem to jest decydująca randka. Znowu po randce czekacie na jego *******ie wychylacie sie. Dochodzi do trzeciej randki, na której przeważnie dochodzi już do pierwszego pocałunku i wtedy już powoli mozecie sie bardziej otwierać przed facetem. Ale nigdy na początku.

Gość gość
zgrozą zajechało :D nie odzywać się, a jak trafię na takiego, co się też nie odzywa? tniutniam "zdobywanie facetów", to nie moja rola 🖐️

Gość gość
Takie zachowanie kobiety działa niesamowicie na facetów, sprawdzone i potwierdzone:-D

Gość gość
Jak trafisz na takiego co sie nie odzywa to odpuścic buraka bo to tylko znaczy że on nie jest powaznie zainteresowany.

Gość gość
ja odpuszczam wszystkich, niech strzygą baranki :D

Gość gość
dziś ja odpuszczam wszystkich, niech strzygą baranki smiech.gif No własnie o to chodzi, żeby odpuszczać a wtedy zakręci się ktos komu naprawdę na tobie zalezy. Olewać każdego po pierwszym spotkaniu, nie dzownic i nie pisać, czekać na jego ruch. Wtedy jest pewność że zawróciłaś facetowi w głowie i się facet nie zniecheca tak łatwo jak mu zalezy./

Gość gość
bajki prawisz kobieto :D

Gość gość
Facet jak jest lowelasem "zaniecha" nawet po 10 spotkaniu. Przepisu na to nie ma, i jeszcze się taki nie narodził, co by w tych sprawach miał pewność niepodważalną. :P

Gość gość
Autorka ma 100% racji.

Gość gość
A gdy po spotkaniu glupia do granic możliwości dziewczyna ,odezwie się jednak pierwsza , stwierdzając że facet nieśmiały i wrażliwy do tego :-S widzicie jakiś ostatni manewr, który mógłby uratować ten kretynski krok?

Gość gość
phi, ja chłopaka pocałowałam na pierwszej randce i zdobyty :P

Gość Taki_jeden_964
Ale nigdy na początku. xxxx Why ? Moja dziewczyna pierwsza zaproponowała spotkanie i nasza znajomość super się rozwinęła. Poszukaj i zobacz ile wątków kobiet: "na początku zabiegał o mnie a teraz olewa".

Gość gość
masz racje

Gość gość
jak nie pisze to znaczy ze mu nie zalezy

Gość Taki_jeden_964
Ja kobieta nie pisze to znaczy że jej nie zależy.