Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podoba mi się pewien znany sportowiec

Polecane posty

Gość gość

I chciałabym go zaczepić na fb, ale wiem, że uznałby mnie za nieatrakcyjną albo w ogóle olał i to byłby dla mnie straszny cios. A po drugie on jest obcokrajowcem a ja nie specjalnie jeszcze znam angielski.

Gość gość
To niemożliwe by ktoś taki zainteresował się kimś takim jak ty. A kto to w ogóle jest?

Gość gość
Mi też się podoba znany sportowiec, do tego stopnia że ostatnio śnił mi się bardzo intymnie. Jestem od niego starsza i nigdy go nie poznam raczej, chociaż czasami rozważam jakby się do niego zbliżyć.

Gość gość
No w dzisiejszych czasach łatwiej się dać poznać komuś innemu dzięki internetowi, ale trzeba wiedzieć jak zrobić to by wzbudzić czyjeś zainteresowanie sobą.

Gość gość
To go zagadaj. Ja kiedyś też tak miałam. Przez jego kolegę z fb zdobyłam jego kontakt. Napisałam na fb do niego najpierw, ale nie odpisał. Pewnie ma mnóstwo wiadomości od obcych. Napisałam wtedy do jego kolegi. Tamten mu powiedział, że szukam z nim kontaktu i wtedy ten pozwolił dać mi numer swój i nawet do niego dzwoniłam. He, he-młoda byłam. Okazało się, że ma kogoś. Ale nie żałuję, że spróbowałam mimo, iż to była abstrakcyjna sytuacja.

Gość gość
jakas ty infantylna. Znany sportowiec obcokrajowiec jej sie podoba. i co napiszesz hej podobasz mi sie pragne cie? Predzej cie uzna za psychiczną o ile te wiadomosc odczyta no i w sumie niewiele sie bedzie mylil

Gość gość
Czemu tak mówisz? Mnie tamten nie wykpił.

Gość gość
Podoba to nie oznacza że ojej kocham go żyć bez niego nie mogę, chcę mieć z nim dzieci... Tylko chciałabym go bliżej poznać i dać się poznać jemu, a to jest różnica. Przekonać się czy w rzeczywistości jest taki jaki mi się wydaje.

Gość gość
Właśnie.

Gość gość
Pewnie dużo fanów do takich osób wypisuje i nie zwróciłby uwagi na taką wiadomość od ciebie, mam kilku sportowców na fb i jak patrze na komentarze pod ich wpisami to słabo mi się robi jak wiele dziewczyn się poniża wypisując kocham cię czy coś w tym stylu, ciekawe co sobie myślą adresaci takich wyznań. Ale zawsze warto spróbować napisać wiadomość prywatną na fb, a nuż odpisze :-)