Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiosenna odnowa

Polecane posty

Gość gość

Jakie zabiegi kosmetyczne najczęściej wykonujecie Panie na wiosnę?

Gość gość
Oj ja to lubię się odnowić, zmienić na wiosnę. Wiosna to czas przemian. niedawno byłam na chemicznym peelingu twarzy i na zmianie fryzury. Chodzę do centrum kosmetycznego http://www.ckesthetica.pl/ na różne zabiegi. Planuję jeszcze wykonać zabieg depilacji laserowej nóg.

Gość Marchewkaa
Ja na wiosnę zmieniam fryzurę, często lekko rozjaśniam włosy. Jak co roku zaczynam ćwiczyć, by lepiej wyglądać latem. O twarz i paznokcie dbam sama, w domu. Zastanawiam się natomiast, czy by nie pójść do kosmetyczki na hennę brwi, korzystacie z takich usług?

Gość gość
Ja maluję paznokcie zawsze czy jest wiosna lato jesień czy zima ;) ale faktycznie tej wiosny również zaczełam malować & na moich paznokietkach.

Gość Brownieand
bardzo dobrze, warto jakkolwiek pomagać :) Koniecznie wrzucaj zdjęcia paznokci na wzordonasladowania.pl :)

Gość gość
ja byłam już kilka razy w salonie http://spaszczecin.com/ gdzie kosmetyczki doprowadzają moje ciało do ładu po zimie. Pilingi i zabiegi pielęgnacyjne to podstawa. Już po kilku wizytach widzę poprawę.

Gość gość
jaka farsa cały ten temat to jedna wielka parszywa reklama właśnie daletgo, zę nie jesteś uczuciwa nigdy w życiu nei skorzystam z twoich usług tak cięzko napisać, ludzie, mam salon odnowy, zapraszam na zabiegi itp. ale nie wy uważacie że ludzie to idioci i nie wyczują kryptoreklamy idiotki