Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki kolor ścian do ciemno brazowych mebli?

Polecane posty

Gość gość

co będzie wyglądało modnie, zwykle maluję na biało, co będzie kolorystycznie dobrze wyglądało?

Gość gość
heh miałam powiedzieć na biało :)

Gość gość
taki jasniutki szary. szara biel. uwielbiam taki kolor.

Gość JasnowidzXXL
Zdecydowanie BIAŁY. Wszystko załatwisz dowolnie dobranymi kolorystycznie dodatkami. Nic się nie będzie gryzło

Gość gość
"Zlamany" bialy. Czysty bialy jest zimny moim zdaniem. Ja dopiero niedawno polubilam tak jasny kolor na scianach, zawsze malowalam ciemniejsze. Teraz mam wlasnie ciemny braz meble i te jasne sciany i wyglada to moim zdaniem swiezo i elegancko:). Ja do tego lubie jeszcze jasnozielone dodatki(poduszka, wazonik) ale co kto woli;).

Gość gość
morela i pistacja.

Gość gość z godz 04 44
dodam ze jesli lubisz ostrzejsze kolory to z takimi meblami fajnie tez wyglada kolor ceglasty, taki nasycony ale to raczej na jednej scianie tylko bo na caly pokoj za ciemny. Mialam kiedys taka "kombinacje" i bardzo ja lubilam.

Kamień księżycowy magnata mam tak do tego bordowe czerwone dodatki super

Witaj! Biel na ścianach wróciła ostatnio do łask. Ceniona w świecie mody i designu, jest tematem wielu wnętrzarskich artykułów. Biel jest efektowna, praktyczna i w dodatku uniwersalna. Pasuje zarówno do nowoczesnej jak i klasycznej aranżacji. Ale masz racje, zmiany są czasem potrzebne! Doskonale Cię rozumiem! Wprowadźmy do Twojego wnętrza trochę kolorów! Co powiesz na nie jeden ale dwa odcienie na ścianach? Ciemniejszy na jednej, jaśniejszy na pozostałych? Taki zabieg nada charakteru i zdynamizuje pomieszczenie. Przygotowałam dla Ciebie kilka zestawień, które będą dobrym rozwiązaniem dla ciemno brązowych mebli o których piszesz: aksamitny burgund/ naturalna bawełna, ekspresja/ perłowa organza, optymizm/ koronkowy róż, szyfonowy beż/ harmonia. Dla ułatwienia skorzystaj z naszej aplikacji Wizualizer 2.0 – to przydatne narzędzie, dzięki któremu w prosty sposób możesz zobaczyć jak będą wyglądały wybrane kolory z naszej palety w Twoim mieszkaniu. Wejdź na: http://www.dekoral.pl/wizualizer/. Miłego wprowadzania zmian :)

Gość gość
Mam lekka kawe z mlekiem i meblami wuglada super :)

Gość gość
tez mam kawe z mlekiem ale wpadający lekko w brzoskwinię , do mebli w kolorze ciemnego orzechu.