madeliinee23 0 Napisano Kwiecień 30, 2015 Hej! Jestem tutaj nowa i proszę ZAINTERESOWANYCH moim tematem o pomoc, może ktoś był w podobnej sytuacji? Mianowicie mam 23 lata i bardzo nieregularne miesiączki, można nawet powiedzieć że co miesiąc mam je inaczej...to bardzo uciążliwe ale w tym miesiącu nie miałam jej w ogóle, współżyłam z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, był to stosunek przerywany ponieważ nawet jeżeli wpadniemy nie będzie to dla nas tragedią ale ja czekałam cały miesiąc na okres, wczoraj zrobiłam dwa testy ciążowe i oba wyszły negatywne, co może być tego powodem? POZDRAWIAM! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2015 Autorki. Zrób test z krwi, będziesz pewna na 100%. Choć pewnie to nie ciąża. Ja mam dziś 37 dc. Okresy zawsze regularne co 25 dni. Teraz cisza. W ciązy nie jestem na pewno. Mam natomiast bardzo ciężki czas, jestem w trakcie ciężkiego rozwodu, 26 maja mam kolejną rozprawę. I tak naprawdę od połowy lutego nie przespałam zadnej nocy normalnie. Wszystkie zawalone przez stres. Zastanawiam się czy to moze byc od tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2015 Na przykład stress. Masz jakąś blokadę, stąd za mało w twoim organizmie hormonów, regulujących cykle miesiączkowe. Warto jak najwcześniej iść do lekarza i - paradoksalnie - za pomocą pigułki antykoncepcyjnej na przykład unormować poziom hormonów i długość cyklu. Sama, bez lekarza, nie kombinuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madeliinee23 0 Napisano Kwiecień 30, 2015 a ja już zaczynałam się cieszyć na maleństwo, ehh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach