Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 cykl starań i czuję, że pewnie znowu nic z tego :(

Polecane posty

Gość gość

Czasami nawet myślę, że może nigdy nie będą mamą. Wiem, że dla niektórych pół roku to nic, ale z każdym miesiącem jestem coraz mniej optymistyczna. Wcześniej nakręcałam się bardzo a i tak nic z tego nie wychodziło i wielkie rozczarowanie. W tym miesiącu nawet się nie łudzę, że mogło się udać, więc czekam na okres i bardzo mi smutno :( Czy Wy też tak macie? Oczywiście pytanie kieruję do dziewczyn, które starają się już jakiś czas.

Gość gość
pół roku to nie jest tak długo, jeszcze się Wam uda. Ja zaszłam w 13 cyklu, więc głowa do góry

Gość gość
Ja starałam się 6 cykli i wyobraź sobie że w 7 się udało. Ja też się nakręcałam później płakałam że się nie udało, za innym razem oszukiwałam się że nie zależy mi ale jak już przyszła @ to oczywiście w płacz. Ale jak w 7 cyklu w święta nie mogłam zjeść gołąbka (które mega uwielbiam) i po przeleżeniu pół dnia bo mnie bardzo kręciło na żołądku postanowiłam zrobić test i niespodziewanie 2 grube krechy. a w tym 7 cyklu dużo się zdarzyło. Zmarła moja kochana Babcia i przez pewien czas żyłam ale miałam tak jakby wyłączona świadomość my sie kochaliśmy tak jak wcześniej ale wogóle nie miałam głowy do tego żeby sie zastanawiać czy sie uda czy nie. i się udało ale tylko na 5 tyg. w 5 tc poroniłam :( Nie łam się dziecko przychodzi wtedy kiedy my nie spodziewamy sie tego. :) ja juz to wiem ale wiem też że nie można ot tak sobie tego z głowy wywalić. pozdrawiam

Gość gość
gościu 19:54 dziękuję za słowa wsparcia

Gość gość
My sie staralismy. Dwa lata i wtedy kiedy najmniej o tym myslalam zaszlam w ciaze. Mam pco prReszlam leczenie hormonami potem clo lekarZ na obserwacji powiedziala ze w tym miesiacu nic z tego bo nie dochodzi do owulacji odpuscilam czekalam na miesiaczke zebu znow Zaczac clo a okazalo sie ze miesiaczki brak i ze jestem w ciaZy

Gość gość
kup sobie paski owulacyjne ja dzieki nimi zaszłam:)

Gość gość
21:14 stosowałam w tym miesiącu po raz pierwszy. Nawet nie wyobrażacie sobie jak bardzo cieszyłam się gdy test owulacyjny wyszedł pozytywny. Nawet zażartowałam do męża, że w końcu wiem jak II kreski wyglądają :P

Gość gość
Ja właśnie zaczynam 6 cykl starań. Kiedy po 5 miesiącach nie miałam śluzu plodnego i w tym cyklu pojawił się koncu to mojego męża nie było. Był seks 3 dni po zobaczeniu śluzu i pozytywnym teście owu ale nie udało się na pewno..

Gość gość
Ja starałam się ok 50 cykli.. Więc ogarnij się i nie nakręca. Po 6 nieudanych cyklach warto pójść do lekarza i zrobić podstawowe badania, usg, hormony i oczywiście nasienie.

Gość gość
Idiotyczne! zapłodnił cie pasek?! Ja para współżyje regularnie i nie ma przeciwwskazań to dochodzi do ciąży.

Gość gość
a co powiesz na 10lat?? rozsmieszasz mnie tymi 6 miesiacami ile masz lat??

Gość gość
a co powiesz na 15lat?? rozsmieszasz mnie tymi 10 latami. ile masz lat??