Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wsyztko o suplementach

Polecane posty

Gość gość

generalnie wiadomo ze suple to pic na wode fotomontaz... chyba sprobowalam juz wszystich dostepnych na rynku supli na odchudzanie prawie wszystkie nic nie pomogly jedne nawet dostalam bez zawartosci czyt. puste opakowanie;/!! jednak jeden z wyprubowanych przezemnie produktow mnie zainteresowal bo czulam sie po nim lzej poprawil mi metabolizm i o dziwo zrzuclam ilka kg nazywal sie Slimtox.. przeczytalam sklad i okazalo sie ze to naturalne skladniki bez zadnych ulepszaczy!! polecam

Gość gośćjazia
Właśnie dzięki tak dobrze dobranemu składowi Foreverslim jest tak skuteczny.U mnie efekt to spadek wagi o 10 kg w dwa miesiące.Teraz tylko utrzymać tą wagę i będę bardzo zadowolona.

dziewczyny to ze jednej pomoglo nie znaczy ze musi pomoc drugiej....ale watro probowac:) www.actislim.pl.ja osobiscie jestem tym mile zaskoczona mi pomoglo:)probujcie

Gość Philisa
Borykałam się z nadwagą. nie wierzyłam w takie cuda. koleżanka mi w końcu powiedziała o pewnych tabletkach. Dopytałam się bo nie miałam już wiary że dam radę schudnąć. Powiedziała mi wtedy że to właśnie Afrikan Mango, http://nplink.net/btkjP7vM tabletki są ponoć bardzo skuteczne. Zamówiłam i stosowałam 4 miesiące. Większość czasu miałam rewelacyjny nastrój przez to że widziałam jak waga spada. Łącznie spadło mi 16kg wagi. Nie mam efektu jojo mimo że jestem po 7 miesiące po kuracji. Zdrowo się teraz odżywiam i problem został tylko w pamięci