Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

największa fanka

SZÓSTE DZIECKO :)

Polecane posty

zawsze planowaliśmy z mężem piątkę dzieci i w piątej ciąży byłam pewna, że to jest ostatnia w moim życiu. :) a jednak okazuje się, że wcale nie musi tak być. po wielu, wielu rozmowach, rozważaniach za i przeciw stwierdziliśmy, że spróbujemy. i udało się w drugim cyklu. 6 tydzień. :)

Gość gość
moze zaczniesz rodzic za pieniądze skoro tak dobrze ci idzie? dają podobno 100 tys za bachorka + utrzymanie

Gość gość
gratuluję i cieszę się Twoim szczęściem ;) ...i trochę Ci nawet zazdroszczę :)

Gość gość
w Waszym domu musi być naprawdę bardzo wesoło ;)

Gość gość
Gratuluję! My planujemy dwójkę, jedno już mamy, a od drugie się staramy. Ale jakby nam się lepiej powodziło chcielibyśmy mieć czworo.

Gość gość
...jeszcze bardziej Ci zazdroszczę ;)

Gość gość
ja nie mam męża, ani narzeczonego ani nawet chłopaka...no i niestety nawet się nie zanosi :)

Gość gość
@największa fanka - Kobieto! jak Ty masz czas na siedzenie na forum! :) zdradź patent ;)

Gość gość
Gratuluje i podziwiam. Ja mam dwójkę i ledwo ogarniam,tracę momentami sily i cierpliwosc...i mąż mi pomaga....kiedy Ty sprzątasz gotujesz?spisz?masz chwile dla siebie w ogóle?

Gość największa fanka
o tej godzinie juz wszystkie dzieci sa w lozkach, wiec mam chwile czasu na komputer i Internet. :) powiem wam, ze sama sie czasami zastanawiam skad biore czas na wszystko, ale jakos daje rade i dla siebie tez mam czas. :)

Gość gość
Oooostro, ale hard :O ja przy jednym polegam :O

Gość gość
dzielna z Ciebie kobieta ;)

Gość gość
Hardcore..

Gość gość
Podziwiam!!! Ja mam 2jke i nie wiem czemu ale od 2 miesięcy myślę o 3cim dziecku chociaż przez 2 lata modliłam się by już nigdy nie być w ciąży. Hormony?? Zawsze chciałam mieć dużą rodzinę. Ale te porody ... . I już widzę zawał w oczach co niektórych z rodziny zwlasza mego ojca. Wiem wiem moje życie niby się boje a nocami siedzę na forum i czytam o ciążach jakbym juz nosiła fasolkę kolejna hehe. Szescioro- ja czasem przy 2 jce chce z domu uciec :-P

Gość gość
Gratuluję! Ja się zastanawiam, czy podołam trójce. A Ty będziesz ich miała 2 razy więcej niż ja :) A jak radzicie sobie "logistycznie" z tak dużą rodziną? Dzieci rozlokowane po kilkoro w jednym pokoju? Jakim samochodem jeździcie?

Gość gość
podziwiam :) ja kończę na jednym, dla mnie to harówka, za wygodna jestem. Właściwie to podziwiam jak już ktoś ma dwójkę :)

Gość Blanka1980
A ja serdecznie gratuluję:) Każdy niech sam decyduję ile chce mieć dzieci, a liczna kochająca się rodzina to piękna rzecz. Jeśli macie środki i możliwości, obydwoje tego pragniecie, to czemu nie. Moim marzeniem jest mieć trójkę - może kiedyś się spełni...

Gość gość
Gratuluje, choc dla mnie 5 jest z jakichs powodow idealna, mimo ze nieparzysta. ;) Powodzenia! Moze zacznijcie z rodzina na tym zarabiac robiac codziennie vlogi na YouTube jak ShayTards.

Gość gość
A jakie są wasze miesięczne dochody jeśli można wiedzieć autorko?

Gość największa fanka
każde dziecko ma swój pokój, a teraz trzeba będzie coś pomyśleć gdzie ulokować najmłodsze, ale mamy duży dom, więc coś się na pewno wykombinuje. :) co do samochodu to mamy jedno 7osobowe auto (Forda), którego używamy jak jedziemy gdzieś całą rodziną. :)

Gość gość
fajnie ze Was stac i macie sile na seks;) Nas na 2 dziecko nie stac.. i tak jestem przerazona czy na to jedno bedzie dosc kasy by zapewnic mu przyszlosc.. no ale my mamy kredyt mieszkaniowy do splaty...

Gość gość
Gratuluję i podziwiam :) Powiedz, proszę, ile jest prawdy w powiedzeniu, że przy każdym kolejnym dziecku jest łatwiej? Bo my mamy jedno i bardzo nieśmiało myślimy o drugim, ale boję się, że tego nie ogarnę...

Gość gość
Gratuluje, życzę zdrowego, pięknego, bobasa.

Gość gość
Niektórzy są stworzeni do rodzenia i wychowywania dzieci :) Mam koleżankę z czwórką dzieciaków, ona i mąż pracują, nie mają do pomocy babci itp., ogarniają wszystko wzorowo, dzieciaczki jak z żurnala, ona śliczna, zadbana, on fajny wysportowany - para jak z reklamy :) A ja przy jednym czasem padam na twarz :D Zdrówka dla Was i dla maluszka :)

Gość gość
a skad wiesz ze nie maja pani do sprzatania, gotowania, prania? przeciez nie siedzi caly dzien. Skoro oboje pracuja to i do opieki nad dziecmi kogos maja.