Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestresowana899

Czy jest możliwość, że jestem w ciążY?

Polecane posty

Gość Zestresowana899

Hej, Mam pytanie ostatnią miesiączkę miałam 20.04.15r., ale była inna niż zawsze. Była skąpsza niż zwykle i dłuższa i nie bolesna a zawsze mam bolesne miesiączki, ale nie była skąpa. Ale po niej czuje się jakoś dziwnie. Mam ciągle wzdęty brzuch i odczuwam dzienne bóle podbrzusza jak na miesiączka ale dawno już mi się skończyła. Moje piersi są pełniejsze, ale to dlatego może że przytyłam więc nie przywiązuje do tego uwagi. Dziś zaczęły mi się pocić dłonie i stopy, czego nigdy nie miałam a i ślinotok i ciągła suchość w ustach. Czy ktoś miał miesiączke i był ciąży?

Gość gość
Zdarza sie tak. Zrob test

Gość M_1990
zrób test, Może będą dwie kreseczki; )

Gość zestresowana899
No właśnie miałam nadzieje, ze dostane odpowiedz ze na pewno nie ma takiej możliwości:) ale chyba naprawdę musze pomyslec o kupnie testu

Gość zestresowana899
zapomniałam dodac o uderzeniach goraca, które dziennie mam chociaż w mieszkaniu nie mam cieplo a i cieple dłonie a wcześniej miałam lodowate.

Gość zestresowana899
No na pewno płakać nie będę, ale myślę że to nie najlepszy czas dla mnie, ale w sumie na dziecko chyba nigdy nie ma najlepszego czasu. Najgorsze tylko, że jestem na antybiotyku bo opuchły mi dziąsła i wzięłam go na własną rękę. Ps. nie jest to objaw po antybiotykach bo nigdy nie miałam takich objawów.

Gość zestresowana899
Dziękuje bardzo :):*