Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Któraś mama posiada wózek baby design sprint?

Polecane posty

Gość gość

Zakupiłam wózek spacerowy na allegro i jestem załamana... Mój roczny synek zsuwa mi się tak jakoś że wisi wręcz na pasach :( Miałyście ten problem?

Gość gość
a moze dziecko uposledzoen

Gość gość
To co on siedzieć nie potrafi? Nie podoba mi się ten wózek, bo oparcie ma dosyć niskie, a sam w sobie mały nie jest. Ja kupiłam dla ponad 14 miesięcznego dziecka Baby Design Mini 2014, ale używaliśmy bardzo krótko, bo szybko dziecko odzwyczaiłam od wózka. W końcu od tego ma nogi, żeby chodzić. Natomiast nie mam zastrzeżeń, co do tego wózka.

Gość gość
Moje dziecko ma wózek spacerowy Latina na pompowanych kółkach który kupiliśmy w firmie http://www.coletto.pl/. Wózek jest elegancki, bezpieczny, wygodny, spełnia wszelkie normy i standardy. W tej firmie mają duży wybór wózeczków, akcesoriów, fotelików samochodowych itp.

Gość gość
A mnie sie ten Sprint wlasnie podoba, ale nigdy nie widzialam go n ii gdzie na zywo. Bardzo mnie zaskoczyl twoj wpis, bo wiekszosc recenzji w necie jest bardzo pozytywna. Ja wlasnie sama chcialm go kupic i wczepiac do niego fotelik, zeby miec taki malutki lekki travel system jak matki z USA. Wiem, ze sa wersje z gondola i fotelikiem, ale mnie sie nue podoba w nich brak uchwytow na kubki i schowka, dlatego chcialam ta podstawiwa spacerowke i osobno fotelik, bo podobno tez da sie wpiac, bo pod tapicerka na podlokietnikach sa dziury do adapterow. A wlasnie: jesli masz wersje z uchwytem na kubki, to moglabys zobaczyc czy faktycznie sa w nim te otwory na fotelik i napisac tutaj?