Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedopieszczona_ja

Mój facet jest za stary i za leniwy na sex!

Polecane posty

Gość niedopieszczona_ja

Witam wszystkich! Mój facet z natury jest malomówna i chlodna osoba. Nie mówi mi o swoich uczuciach, a o komplementach moge zapomniec. Nie mniej jednak czasem przytuli, pocaluje, trzyma za reke etc. pokazuje ze mu zalezy przy jego znajomych. Jednak chcialabym czasem uslyszec cos milego. Gdy z nim o tym rozmawialam powiedzial mi ze nie zmieni sie juz, ze tak go wychowano. Nie jest to jednak jedyny problem. Wszystkie stosunki jakie odbylismy byly inicjowane przeze mnie. Jestesmy dosc nowym zwiazkiem, wiec wpierw myslalam, ze to moja wina, ze go nie pociagam etc. Jednak wiem, ze jestem bardzo atrakcyjna kobieta, podobam sie mezczyznom i nigdy nie mialam z tym problemu. Po rozmowie z nim stwierdzil, ze bardzo go pociagam etc, ale on nie chce wspolzyc codziennie. Rozumiem, ze mozemy miec inne potrzeby z racji roznicy wieku (on 30, ja 22), ale raz na tydzien?!! Sadzilam, ze na poczatku kazdego zwiazku jest cos na wzor wzajemnej fascynacji, namietnosci i checi nawiazania glebokiej wiezi pomiedzy partnerami. Nic z takich rzeczy. Wczoraj gdy z nim o tym rozmawialam, powiedzial, ze ochota na seks wzrasta z wiekiem. Zapytalam, wiec dlaczego u niego libido jest takie niskie. .. i tu teraz prosze panstwa ... Oznajmil mi, ze go podniecam (tak prawie ciagle ma erekcje), ale seks jest dla niego meczacy i ze on juz jest stary. Lubi jak zabawiam sie jego przyrodzeniem niemal codziennie, ale seks raz na tydzien. Jak juz dochodzi do zblizenia on niezbyt sie stara, by mnie zadowolic. Nie jestem zbyt doswiadczona i dopiero poznaje swoje cialo, wiec jedyny orgazm jaki mam to lechtaczkowy. powiedzialam mu to. pogrzebal palcem troche dopoki poczul ze jestem mokra na tym koniec. o minecie nie ma mowy. (depiluje sie, myje sie, jem ananasy...nic nie dziala). Orgazm z nim milam tylko raz.. gdy wymusilam ze musi odwdzieczyc sie za loda. Nie wiem, czy to ja zachowuje sie jak napalona gówniara, czy z nim jest cos nie tak. Rozumiem, ze moze byc leniwy bo mieszkamy poza granicami kraju w dosc goracym klimacie, ale nigdy dotad nie spotkalam takiego leniucha.

Gość gość
zmien faceta na mlodszy model-tu na kafe jest taki PRAVIK ktory chetnie cie w///y///.ru///..cha w ryj

Gość gość
Porazka

Gość gość
a ktoś cię przymusza, żeby z nim być? Facet zupełnie cię nie rajcuje, a ty próbujesz go zmieniać. Dorośli ludzie sie nie zmieniają przecież, a jeżeli nawet, to ile czasu można nie być sobą? Facetowi brak testosteronu i na dokładkę gada jakieś głupoty, że jest juz "stary". Proponuję odstawkę, bo jak sama mówisz, jest to młody zwiazek, więc wiele nie stracisz. Chyba, że jesteś matką Teresą i zamierzasz cierpieć całe zycie z jakichś tam powodów. To powodzenia..

Gość gość
Za jakiś czas On nadal będzie chciał raz na tydzień a Ty będziesz mogła się obejść bez seksu. Pielęgnuj to co masz. Spraw by ten "raz w tygodniu" był za każdym razem wyjątkowy.

Gość gość
dla mnie to tylko rozstanie jest jedynym wyjsciem pomysl ze za 10 lat ty bedziesz w szczytowej formie a on?? do trumny sie bedzie ukladal?? ty bedziesz sie zamartwiac i chodzic jednoczesnie nabuzowana jak piec , bedzie dochodzilo do spiec i awantur nie nie nie - przerabialam taki zwiazek , to psychiczna i fizyczna katorga zaraz ktos ci powie ze seks to nie wszystko ale ja ci powiem ze seks to baaaardzo wazny aspekt zwiazku to bardzo silna spoina bez tego fundamenty nie trzymaja

Gość gość
Poznajmy sie Jestem realny mam wiecznie ochote najnowszy3131@interia.eu