Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrość o mężczyznę i jego koleżanki

Polecane posty

Gość gość

Witajcie!Chciałam się Was zapytać czy też jesteście zazdrosne o swoich mężczyzn?Ja tak i to bardzo a szczególnie o jedną pannę,która wydzwania do mojego lubego po nocach.Czasami o 4 nad ranem,czasem o 3,ostatnio się dowiedziałam,ze rozmawiali przez telefon przez 3 godziny (oczywiście w środku nocy) wszyscy wiedzą,ze jest w nim zakochana...ostatnio byli na niezobowiązującej kawie na mieście i dowiedziałam się po fakcie.A on nie chce ograniczyć z nią kontaktu i nie wiem co robić,nie chce żyć w trójkącie.Macie jakieś porady jak powinnam postępować?Zostawić go?

Gość gość
Ja nie jestem, ale nie mialam takich przypadkow jak Twoje, innych tez nie, mysle, ze nie interesuje sie innymi kobietami.

Gość gość
W życiu nie byłaby z takim facetem. Po co się męczyć? Facet sie nie wyszalał, ma dziwne zachowania, 3 h rozmów z koleżanką? albo jest gejem i lubi takie pogaduchy, albo cie z nią zdradza, tudzież planuje zdradzić. Dzieciak, nie mężczyzna. Skoro tamtej towarzystwo bardziej mu odpowiada, niech się z tamtą zwiąże. Mam kolegów, bardzo dobrych, i mam z nimi kontakt, ale nie wydzwaniają do mnie o 3 w nocy(- takie rozmowy są zbyt intymne- dlatego moim zdaniem coś ich łączy) wiedzą, że mam partnera i nie ma mowy o takich sytuacjach. Po ile wy macie lat?