Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec mojego dziecka ma dziewczynę.

Polecane posty

Gość gość

Oboje mamy 26 lat, jestem w 8 miesiącu zagrożonej ciąży. Byliśmy ze sobą 3 miesiące, złapałam go ma dziecko, myślałam, że będziemy razem. Mieszka u niego, ale on chce żebym po porodzie się wyprowadziła. Ma dziewczynę. Dzisiaj nie wrócił na noc. Wrócił do domu godzinę temu i od razu poszedł pod prysznic, a ja korzystając z okazji sprawdziłam jego telefon. Jest jakaś ,, Oli" z którą cały czas pisze, a ostatni sms, był wczoraj ,, Będę za godzinkę, kupię dobre wino, zamówimy coś do jedzenia" . Co mam zrobić ? Chce żeby moje dziecko miało prawdziwą rodzinę.

Gość gość
Serio? Uwazam ze nic nie zrobisz, przesadzilas lapiac goscia na dziecko, nie kocha cię a go nie zmusisz. Najlepiej wg mnie będzie jak bedziecie mieć przyjacielskie stosunki, jak będzie mial częsty kontakt z dzieckiem a ono w tym czasie nie będzie musialo oglądać waszych kłótni. Zachowalas sie jak dziecko wiec teraz musisz stanąć na wysokości zadania, ciebie nie kocha ale zrob wszystko by dziecko mialo kochającego tatę. I zebys mnie źle nie zrozumiala ten tata nie musi sie z tobą bzykać ;)

Gość gość
Aleś ty głupia.nie widzisz że on cię nie kocha.ma laske a ty myslalas że go zatrzymujesz na dziecko.nie ma nic gorszego jak zmuszanie do miłości wykorzystując dziecko! Powinien cię już wywalić z domu.

Gość gość
Ale ja go nadal kocham. Te dziecko jest dla niego ważne, nawet bardzo ważne. Kocha nasze maleństwo.

Gość gość
Jak on może mieć jakąś inną ? No jak ? Kocham go i to się nie zmieni. Może jakby nie było tej dziewczyny. On często wyjeżdża i często jestem sama w domu. Teraz wiem, że damska bielizna ładnie zapakowana w jego garderobie była dla niej, a nie dla mnie.

Gość gość
prowo

Gość gość
a jesli nie prowo, no to przykro :D

Gość gość
Ty go kochasz ale on ciebie nie! !!

Gość gość
A nasze dziecko ? Dla niego powinniśmy stworzyć prawdziwą rodzinę.

Gość gość
Pustak z Ciebie jakich mało :-P facet cię trzyma w domu z litości a ty sobie cholera wie co wyobrażasz

Gość gość
Spoo

Gość gość
moze to sie zmieni po porodzie,

Gość gość
Mam nadzieje.

Gość tysiaczeek
On kocha wasze dziecko a nie ciebie.

Gość gość
Ale ja jestem częścią tego dziecka. To też są moje geny, ja noszę to dziecko, ja je urodze.

Gość gość
bedziesz obca baba, ktorą gardzi, ktora urodzila jego dziecko. koniec tematu.

Gość gość
Dokładnie. Rucha inna na boku a Ty liczysz ze cię pokocha? Jakby coś czuł do ciebie to by się tobą opiekował i był z tobą a nie spał z inną.kocha dziecko ale nie ciebie! Tego dziecko nie zmieni jak już to tylko pogorszy sytuację to nie lalka będziesz sflustrowana baba o porodzie i częściej będzie uciekał do swojej kobiety tej która kocha.przejrzyj na oczy czy aż taka głupia jesteś

Gość gość
Ja bym nie chciala miec dziecka z kims kto mnie nie kocha, bo nie krzywdzilabym swojego dziecka Nawet jesli nie ma milosci to jest zaangazowanie.

Gość gość
Ja siedzę w salonie, a on siedzi z tą swoją w swojej sypialni. Laska miała czelność tu przychodzić, jeszcze z jakim wypasem - pizza, lody, wino.

Gość gość
Zaraz zaraz pieprzył się z tobą i z tą drugą jednocześnie? :D Ona wie, że ty z nim mieszkasz i urodzisz mu dziecko? Jeśli tak to znaczy, że to jest jakaś desperatka, bo ja bym w życiu nie spotkała się z facetem, który mieszka z ciężarną kobietą.

Gość gość
Nie. Zakończył związek ze mną, wtedy jeszcze nie wiedziałam o ciąży. Jak byłam w 3 miesiącu ciąży on zaczął z nią kręcić no i ja zaczęłam działać - powiedziałam mu o zagrożonej ciąży.

Gość gość
ja mam w bliskiej rodzinie taką kurwę co chciała złapać faceta na dziecko, no i co, została sama, szkoda tylko dziecka

Gość gość
Ciekawe jak w 21 w mozna zlapac mężczyzne na dziecko ? Czy mężczyzni sa tak ograniczeni ,ze gumek nie uzywaja ?

Gość gość
Powiedziałam mu ze biorę tabletki anty

Gość gość
do gość dziś no niestety mogą wkopać, szmata jak zechce to to zrobi, pamiętaj szmata nie ma sumienia, mam nadzieję, że takie szmaty będą zdychać w bólu

Gość gość
To jest prowo zdesperowanej zapchaj szpary, kopniętej w zad kochanicy żonatego. Żaden facet nie zabierze do własnego mieszkania byłej z którą zerwał tylko dlatego, że ta mu powiedziała o ciąży, nawet wtedy, gdy ta ciąża jest zagrożona. Jeśli mężczyzna zaprasza kobietę aby zamieszkała razem w jego mieszkaniu i jeszcze się z nią szybko żeni to znaczy, że bardzo ją kocha.