Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkkaś

pytanie do mężczyzn, czy to dobry pomysł na prezent dla faceta?

Polecane posty

Gość gośćkkaś

Chcę kupić mojemu facetowi scyzoryk szwajcarski, jest możliwość graweru, widziałam przykładowe teksty, typu "kocham cię" "twoja ania" itp. Czy takie teksty na scyzoryku dla faceta nie są dziwne? Myślałam o tym żeby wygrawerować na jednym ostrzy jego inicjały, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Chcielibyście w ogóle mieć na scyzoryku jakiś grawer czy raczej nie?

Gość gość
upup

Gość gość
daj na grawer jego inicjały lub imię zamiast głupich tekstów

Gość gość
Nie masz na kogo wydawać forsy ?facet nie jest wart tego żemu coś mu kupować !

Gość gośćkkaś
No właśnie też mi się wydaje że te teksty o miłości są jakieś infantylne, tym bardziej na scyzoryku, ale inicjały chyba byłyby ok.

Gość gość
każdy facet kręci na boku z inną! po co mu coś kupować?

Gość gość
Ty mu kupujesz prezenty a on i tak cię zdradzi czy warto ?

Gość gość
Inicjały super, teksty z wyznaniem miłości okropne :P

Gość gość
na faceta nie warto wydawać więcej niż 20 zł

Gość gośćkkaś
zostanę przy inicjałach. :)

Gość Taki_jeden_964
na faceta nie warto wydawać więcej niż 20 zł xxxx Fakt. Prezent nie musi być drogi. Byle był od ciebie. Jakieś zdjęcie, grafer z wyznaniem. Takie prezenty najbardziej cenię.

Gość Taki_jeden_964
Ty mu kupujesz prezenty a on i tak cię zdradzi czy warto ? xxxx Kochana, nie demonizuj facetów, wszyscy po równo zdradzamy i faceci i kobiety.

Gość gość
scyzoryk spoko, ale z napisu 'kocham cie' czy 'twoja ania' to zdecydowanie zrezygnuj bo to tylko wstyd, on się będzie wstydził to gdziekolwiek zabierać. Wyobrażasz sobie wyjazd na ryby z kumplami? Zabiera scyzoryk a tam 'kocham cie twoja ania' wyjdzie na totalną pierdołę i straci szacunek wśród kumpli

Gość gość
Dobry scyzoryk i na nim inicjały, to świetny pomysł moim zdaniem.

Dobry scyzoryk wart każdej ceny, ale grawer już ryzykowny. Wszystko zależy od tego, czy facet to lubi. To ma być prezent dla niego, czy dla was? Jeśli rzucisz mu tam hasło w stylu "na zawsze Twoja" to może lepiej wstrzymać się z takim grawerem na obrączce czy podstawie zegarka.

Scyzoryk to dobry pomysł, ale z graweru bym zrezygnowała;) najlepiej kupić po prostu dobry jakościowo, Victorinox robi świetne scyzoryki, ja taki kupowałam: http://military-zone.sklep.pl/p957,scyzoryk-spartan-1-3603-victorinox.html prezent był udany;)

Gość gość
Ja swojemu kupiłam wstęp na tor kartingowy Legii http://legiaracingclub.pl/ i był zachwycony prezentem. Oprócz zabawy na torze posiedział tam jeszcze w barze, więc tym bardziej mu się podobało :)

Gość gość
Inicjały jak najbardziej, reszta nie bardzo. hipstore.pl/praktyczne-scyzoryki-szwajcarskie/ - tylko wybierz dobry scyzoryk, a nie jakiś najtańszy, który zepsuje się po kilku dniach.

Gość gość
Ja mojemu narzeczonemu chcę zasponsorować stylizację nadwozia samochodu. Zawsze mu się to marzyło a szkoda mu było pieniędzy. Firmę już znalazłam https://racinglogistics.pl/oferta/ (to Olsztyn). Myślę, że będzie bardzo zadowolony.