Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztanowaaaaa

Fajny facet, ale zajęty...

Polecane posty

Gość kasztanowaaaaa

Znaliśmy się z widzenia od lat, bo mamy wspólnych znajomych. Ale od kilku miesięcy współpracujemy zawodowo. Między nami iskrzy jak cholera, niestety wiele osób to widzi... Niestety on ma dziewczynę, ja obecnie jestem wolna. Kiedy się poznaliśmy ja spotykałam się z kimś, ale nasze drogi już się rozeszły. Nie jestem i nie będę jego kochanką, mamy swoje zasady, ale z drugiej strony ciągnie nas do siebie... - wspólne rozmowy, pasje, fajne projekty. Znam jego rodzinę, siostrę, dzieci siostry... znam i ją. Ale ona nie trawi samej mojej obecności. Ostatnio mój znajomy ucieka w pracę, chce coś robić za mnie, za kolegów, w majówkę idzie do pracy, bo tak chce... a ja nie wiem jak w tym wszystkim się zachowywać. Uczucia jestem w stanie kontrolować i zachowywać się tak jak wobec innych kolegów, ale bardzo mnie to męczy...

Gość gość
Kolejne prowo? nie chce i się wierzyć że same desperatki na tym kafe i każda za zajętym lata. Może zmienicie temat? Mnie np interesuje jakiś dobry mikser, mój się zepsuł, chce kupić nowy, co polecicie?

Gość gość
porozmawiaj z Nim. niech będzie wszystko jasne

Gość kasztanowaaaaa
A czy ja za nim latam? Majówkę spędzam w innej miejscowości. Wiem, że on jest w pracy - jakbym chciała też bym tam była.

Gość gość
To z nim porozmawiaj, albo w te albo we wte. Skoro twierdzisz, że iskrzy, dlaczego nie zostawi tamtej kobiety, tylko wciąż z nią jest? Jasno mu powiedziałaś że z romansu nici, a może on tylko na ten romans liczy? Co Ci innego pozostaje, poza rozmową? Do wróża Macieja napisz, albo urok miłosny rzuć. Tępota twoja bije po oczach.

Gość gośćhjc
Musisz usunąć problem (konkurence) :)

Gość gość
nie czepiaj sie zajetego afceta latawico jedna ,skoro widzisz ze ma kogos to po cholere prowokujesz do znajomosci na co liczysz?? powinnen dac ci kopa w d**e na zaped zebys sie opamietała glupia babo jedna. gowno ci do niego do jego zycia i do tego jak spedza swoj czas... ty zajmij sie soba a nie kombinacja jak zdobyc zajetego faceta,wie ze ma swoja kobieta a ona sobie rosci prawo do tego zeby go uwiesc wstretne babasko. jak cie p***a swedzi do idz i ulzyj sobie na kims innym a nie na tym ktory ma stały zwiazek. na stos takie jak ty ...

Gość gość
12.47 Popieram! Szuka bolca- jakby to niejeden powiedział. Pewnie myśli, że facet spędza majówkę w pracy bo nie chce być z dziewczyną, bo kocha autorkę. Tępa idiotka i tyle.