Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę sobie z nią poradzić!

Polecane posty

Gość gość

Witam otóz moj problem polega na Tym że moja matka chodzi na dyskoteki co weekend pije alkohol przed i w trakcie dyskoteki chodzi na dyskoteki dla młodziezy takie gdzie ja czasem jestem i jest mi wstyd za nią tanczy z młodymi chłopakami czasem sie tak upije że ledwo idzie a ma prawie 50lat gdy jestem ze znajomymi na dyskotece i ona jest to mowia patrz twoja mama albo mowi do kogoś kogo pozna to moja corka a mi jest strasznie wstyd za jej zachowanie tak już jest od 5-6lat wczesniej nigdy nie chodziła na dyskoteki a Tym bardziej nigdy nie piła alkoholu nie miała zaciekawego zycia gdy była młoda Ojciec był alkohlikiem bił ją,wyzywał itd teraz Ojciec już nie pije ogarniety jest nie są razem ale przyjezdza prawie codzienn i kontroluje dodam że jest agresywny zawsze był robi awantury gdy przyjedzie na weekend a ona spi lub coś ja nie mam ochoty tego wysłuchiwać przez nią umawia się z facetami itd zachowuje sie gorzej niż by miała 15lat jak tak wogole można kiedyś była normalna matka nie wiem co sie z nią stało? Ja już nie mam siły na to patrzec ani wysluchiwac tego wszystkiego jak dla mnie takie zachowanie to jest dno... jak tak wogole można nie wiem już co mam robić gdy jej nie ma w pl to jest mi lepiej nie przyjezdza ojciec nie robi awantur i nie musze patrzeć na to jak ona sie zachowuje

Gość gość
up up

Gość gość
patologia i nic więcej. no i wymyśl coś ciekawszego bo to prowo to jeden syf!!!! :P

Gość gość
To nie jest prowo buraku jakbyś chciał wiedzieć pisze tu całkiem poważnie:)