Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy raz z kobietą(kobieta)

Polecane posty

Gość gość

Szukam kobiety z Krakowa na ten mój pierwszy raz z kobietą. Jestem heteroseksualna szuka partnerki na seks z kobietą aby spełnić jedną z swoich erotycznych fajtbazji.......

Gość anless_30
Szkoda że tak daleko mieszkasz mogłybyśmy fajnie po szaleć w łóżeczku :***

Gość iv_ona24
patimora@o2.pl Rzeszów z własnym dojazdem..pasuje?

Gość gość
Pytanie co to znaczy dla Ciebie daleko?

Gość gość
Mogę dojechać do Rzeszowa... to nie jest tak daleko....tylko muszę wtedy zostać na noc

Gość gość
Mam również taką fantazję ale odwagi brakuje. Myślę że sex między dwiema kobietami, może dać większe zadowolenie niż z facetem. Gratuluję ci odwagi, powinnyśmy spełniać nasze marzenia.

Gość gość
Nie wiem czy większe zadowolenie na pewno inne... może mam mylne wyobrażenie ale i tak chciałabym spełnić to seksualne pragnienie. Może ktoś chce spróbować ze mną? Albo podpowie gdzie szukać takiej hmm " przygody"

Gość gość
skad jesteś ?

Gość gość
Kraków masz jakiś pomysły dla mníe?

Gość gość
idź do klubu dla ludzi innej orientacji

Gość gość
Wcale nie jest tak łatwo znaleźć drugą kobietę, która odważy się umówić na sex, mimo że ma ochotę. Kobiety LES wolą chyba przebywać w swoim gronie, pozostałe, fantazjują w ukryciu. Ja mam ochotę, ale musiałabym spotkać kogoś tak po prostu i na pewno propozycja nie wypłynęła by ode mnie, ale od niej, wtedy zgodziłabym się na bliskość. W jakim jesteś wieku?

Gość gość
Wiek tuż przed 30stka. Też wolałabym spotkać kogoś ot tak poprostu. Szukanie w klubie i szybki numerek nie leża chyba w mojej naturze

Gość gość
Masz rację, szybki numerek w klubie, to nie to czego szukamy. Ja potrzebuję czułości, zrozumienia, nie tylko sexu. Bliskość fizyczna to bardzo indywidualna i intymna sprawa, nie z każdą i nie gdziekolwiek.

Gość gość
hmm może jesteśmy zbyt romantyczne ja wyobrażam sobie to tak...spotykamy się pijemy wino całujemy pieścimy. W mojej fantazji wogóle nie występuje np.dildo

Gość gość
Romantyczne na pewno tak. Myślę że bliskość z kobietą, jest na innym poziomie intymności. Moja fantazja może jest trochę mocniejsza ale niewiele. Na początek na pewno pieszczoty, ale nie tylko dotykanie. Jeśli chodzi o dildo, to trudno powiedzieć, do tej pory uprawiałam sex z mężem, więc w chwilach dużego podniecenia mogłabym mieć ochotę, ale nie wiem tego na pewno.

Gość gość
Ja tez widzę ostrzejsze rozwinięcie sytuacji... A czy Twój mąż wie o Twojej fantazji? Zgodziłby się?

Gość gość
Mój mąż nie wie o moich fantazjach i się nie dowie. To moja tajemnica. Ja chciałabym spotykać się z kobietą, dyskretnie.

Gość gość
też bym chciała dyskretnie nie boje się samego faktu sexu z kobieta. Boje się że okaże się że mamy wspólnych znajomych itp. Świat jest bardzo mały

Gość gość
Jesteś mężatką? Lepiej żeby ludzie nie wiedzieli, myślę że nie zrozumieliby naszych fantazji, chociaż takich jak my jest coraz więcej. Widać an forum, jest wiele postów dotyczących sexu między kobietami. Może nie jest to normalne że pociągają nas kobiety, że chcemy się dotykać i uprawiać sex.

Gość gość
nie chodziło mi o to zeby iść do klubu i tam uprawiać swoj pierwszy raz takie zachowanie moim zdaniem to k******o . Bardziej chodziło mi zeby iść tam poznać jakaś kobiete i z czasem jesli byłaby między wami chemia i wspólnie byscie podjęły decyzję co do uprawiania seksu zeby ten pierwszy raz był dla was wyjątkowy i z osoba która byscie pożądały nie tylko fizycznie ale rowniez intelektualnie . Seks z kobieta powiem tak bynajmniej moja tak to stwierdziła ze mogłaby ze mną kilka razy dziennie jest czułość delikatność namiętność pragnienie spełnienia zeby doznala rozkoszy partnerka . Znajdziecie tylko nie idźcie z pierwsza lepsza

Gość gość
Nie jestem mężatką mam partnera. Macie racje chciałabym żeby to doświadczenie było wyjątkowe pełne namiętności i odrobiny pikanteri. Mam pytanie do mężczyzn czy to uznalibyście to za zdradę? A Wy kobietki co o tym myślicie?

Gość gość
Kobieta. Chciałabym właśnie namiętności, czułości, do klubu nie pójdę bo nie mam możliwości żeby wyrwać się z domu. Chciałabym poznać kobietę, sama nie wiem gdzie, tak po prostu.

Gość gość
gość dziś :) ja nie uznałbym tego za zdradę to jest podniecające:) dal większości facetów:)

Gość gość
Kobieta. Dla mojego męża byłaby to zdrada, ale mam to w nosie. On też nie jest idealny.

Gość gość
to może facet dla niego nie byłby zdradą?:)

Gość ca
fajnie tu być mam 50 lat mieszkam w Warszawie i mam ochotę na sex z kobietą

Gość gość
Ja tez mam 50 i mam ochotę na sex z kobietą, chociaż nigdy tego nie robiłam. Brakuje mi odwagi, nieśmiałość ogranicza.

Gość ca
też nigdy tego nie robiłam ale chcę spróbować

Gość gość
Jak spełnić swoje pragnienia, jak odwagi brakuje a podniecenie coraz większe. Z doświadczoną kobietą w sexie les, byłoby łatwiej.

Gość ca
niekoniecznie