Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest ktos z was sam od zawsze ?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość dawny cream
ja jestem od zawsze sam

Gość gość
ta

Gość gość
ja także i to ponad 30 lat

Gość gość
nie, ja zawsze mam kogoś, ostatnio była taka dziewczyna, ale tylko przespałem się z nią, chyba :) w sumie nie pamiętam :)

Gość gość
a dlaczego pytasz? generalnie Internet sprzyja szczerości w takich okolicznościach ale rodzi się pytanie, co Ci da ta wiedza? wykorzystasz to przeciwko nam aby się pośmiać?

Gość gość
pytam z ciekawosci, celem nawiazania kulturalnej rozmowy- ile ludzi spedzajacych czas w internecie jest samotnych i z czego to wynika, ze nie maja drugiej osoby, czy to ich wlasny wybor czy cos stoi na przeszkodzie do zycia z partnerem i jak sie ludzie samotni sami postrzegaja. jestem psychologiem:) zapraszam do rozmowy;-)

Gość gość
rozmowa anonimowa w relacji user-user, bo nie zamierzam nikogo pouczac.

Gość gość
kłopot w tym, że mój przypadek to dość zawiła historia wydaje mi się, że w gabinecie trzeba by było spędzić kilka godzin aby cokolwiek ustalić :) nie wiem czy Internet sprzyja tego typu rozmowom tutaj wszystko odbywa się "po łepkach"

Gość gość
Internet sprzyja szczerości, ale nie sprzyja precyzji w rozmowie pojawia się dużo niedomówień i często źle się kogoś odbiera

Gość gość
ale ok. streszczę w pigułce tych parę zagadnień sam z powodu problemów emocjonalnych i to od ponad 30 lat depresja, zaburzenia nerwicowe, kompleksy... na przeszkodzie stoję ja sam nie chce zniszczyć nikomu życia postrzegam siebie w bardzo negatywnym świetle choć ludzie generalnie mają mnie za wartościową osobę po prostu mnie nie znają tak naprawdę i nigdy nie poznają

Gość gość
Ja jestem, jestem kobietą. Niedługo skończę 33 lata i nigdy nie byłam w normalnym związku. Spotykałam się z wieloma mężczyznami, ale normalne to nigdy nie było. Jestem DDA i zastanawiam się nad terapią bo wiem, że to ja robię coś nie tak :(