Lara17 0 Napisano Maj 1, 2015 Witam wszystkich mam takie pytanie , schudłam tyle ile chciałam a nawet więcej , dzięki zdrowemu trybowi życia . Pokochałam aktywność fizyczną i jest ona nieodłącznym elementem każdego mojego dnia , zdrowa dieta pięć posiłków dziennie również . Ale po tych kilku miesiącach zdrowego żywienia mam ochotę na jakieś słodycze , czy myślicie że raz na jakiś czas zjedzenie dużego loda czy kawałka ciasta nie zniweczy mojego ciężkiego wysiłku ? Pytam bo włożyłam bardzo dużo pracy w swoją obecną figurę i nie chce tego zepsuć . A jak jest z wami Wy sobie pozwalacie na małe grzechy > : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2015 poczytaj o cheat meal lub cheaf day. Taki gratis jest jak najbardziej wskazany na diecie a nawet po niej. Skoro odwaliłaś kawał dobrej roboty too jak najbardziej należy ci się nagroda. Oczywiście nie codziennie ale 1x na tydzień czy 2tygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach