Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vellabella

Mój facet obgadywał mnie do przyjaciela na temat seksu :( !!!

Polecane posty

Gość vellabella

Usłyszałam przypadkiem, rozmawiali w garażu, a garaż jest połączony tylko dyktą z piwnicą. Zeszłam po buraki na obiad do spiżarni i słyszałam całą rozmowę. Mieszkam ze swoim facetem, jesteśmy razem od 3 lat a on mówił: "Tyyy no, Radek, w porównaniu do moich ex to z nią d**y mi nie urwało, ja miałam bardzo bujne życie erotyczne zanim ją poznałem, sam wiesz. Ale teraz są dla mnie ważne inne rzeczy, ku*wa rozumiesz nie? Biorąc pod uwage, że przede mną miała tylko jednego faceta, to radzi sobie znakomicie i jest chętna na nowe propozycje, poza tym kocham ją więc mimo wszystko jestem zadowolony". Zrobiło mi się przykro, wydawało mi się że jestem nienajgorsza, nie wiem jak jeszcze bardziej musiałabym być wyuzdana, żeby go zadowolić :( Jestem teraz dla niego troche oschła, a on nie wie czemu. Ale nie umiem inaczej. On ma 33 lata a ja 26.

Gość gość
tytuł bardzo po polsku :o

oral i anal uznajesz? jak nie to się nie dziw. może on ci nie chce strzelić gola przez pękniętą gumkę albo celowo zapomnianą przez ciebie tabletkę anty 🖐️

Gość gość
nie wierzę, że użył zwrotu "bujne życie erotyczne" - powiedział prze/ru/chałem dużo lasek!

Gość vellabella
Robie z nim wszystko, nigdy nie oponuje, bo sama jestem ciekawa.

Gość gość
Powinnaś mu powiedzieć że słyszałaś i dodać że on w porównaniu z pierwszym też za dobrze nie wypada, więc trzebaby żebyście obydwoje się podszkolili

Gość gość
Ale jednak powiedział,że Cię kocha i dla niego są teraz inne rzeczy ważniejsze. Ja bym z nim szczerze porozmawiała np.wieczorem w łóżku. Ja z moim fac. jesteśmy już dziesięć lat i zawsze rozmawiamy o wszystkim.

Gość gość
Faceci są gorsi niż baby w takim gadaniu o rzeczach intymnych do kolegów , to jest chore .

Gość gość
nie dotknelabym uzywanego i latwego faceta bo dla mnie osoba ktora kocga sie bez uczuc to szmata. niewazne czy kobieta czy facet

Gość vellabella
I co mu powiem? "Kochanie, wiem że według ciebie jestem za słaba w łóżku?" Przecież to żenujące. On miał dużo dziewczyn, kiedyś żył inaczej, ale wiem też od jego przyjaciela właśnie, że on nigdy by mnie nie zdradził, bo w końcu znalazł kogoś, z kim może go połączyć coś o wiele głębszego, poważne uczucia a nie tylko fizyczność.

Gość gość
I co z tego ze mial duzo dziewczyn, ale wybral Ciebie bo Ciebie kocha. Ja na Twoim miejscu bylabym zadowolona, anie popadala w kompleksy :)

Gość vellabella
Ale co wy nie wiecie jak to jest? Ja z nim dużo eksperymentuje, ale widać jestem jeszcze za bardzo delikatna. Przecież on może po kilku latach zapragnąć znowu jakiegoś seksualnego szaleństwa, skoro u mnie tego nie ma ;/ I co wtedy? Boję się tego.

Gość gość
Obgadywać PRZED kimś, a nie DO kogoś. Skończyłas podstawówkę?

Gość gość
Każdemu może się znudzić, tobie też on może się znudzić, przyszłość się jeszcze nie wydarzyła nie ma co się martwić.

Gość gość
może cię i kocha ale jest nie lojalny wobec ciebie ale skoro lubi wyuzdane to bałabym się że kiedyś mu nie wystarczę ja też takich łatwych omijam szerokim łukiem kijem bym nie tknęła

Gość gość
Trzeba było brać *******cza osiedlowego :)?

Gość gość
"Biorąc pod uwage, że przede mną miała tylko jednego faceta, to radzi sobie znakomicie i jest chętna na nowe propozycje, poza tym kocham ją więc mimo wszystko jestem zadowolony". Jak dla mnie to spoko.

Gość gość
Ja bym kopnęła w tyłek. Trzeba się szanować :) on nie jest jedynym facetem na świecie. Inny by docenił,że ma kobietę , która się szanowała a ten twój traktuje Cie jak prostytutkę i nic więcej.