Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhuv

czy uwazacie że pierdzenie , lub robienie kupy w publicznej toalecie jest upokar

Polecane posty

Gość gośćhuv

Jade za dwa tygodnie na wycieczkę 5 dniową do Krakowa.i się bardzo wstydze a toaleta będzie na korytarzach, czy uważacie że robienie tego przy obcych jak mogą usłyszec jest upokarzajace?wogóle pierdziec i t d... :( macie jakieś pomysły jak sobie poradzic?

Gość gość
Cóż...teoretycznie nie powinno to stanowić problemu, bo w końcu to normalne procesy fizjologiczne, nad którymi nie ma kontroli. Ale wiem, że załatwianie się przy obcych z efektami dźwiękowymi jest trochę wstydliwe. Ja mam na to taki sposób, że kiedy przewiduję nadchodzący bodziec dźwiękowy, to spłukuję wodę i liczę na to, że wszelkie niepożądane odgłosy zostaną zagłuszone. Nie zawsze to działa, ale warto spróbować. Chociaż na Twoim miejscu nie przejmowałabym się tak. Każdy człowiek wydala, każdy pierdzi, i każdemu zdarza się czasem mieć rozwolnienie. To normalne. Odradzam ci jedzenie wzdymających rzeczy typu kapusta, fasola, bób, napoje gazowane, itp. Uważaj na dietę - to, co wkładasz do ust, prędzej czy później z Ciebie wyjdzie;)

Gość gość
Nie jest. Przesadzasz. Nikt normalny nie będzie komentował odgłosów z kibla. Nie załatwiasz się w miejscu publicznym tylko w miejscu odosobnienia czyli toalecie. A co sobie ktoś pomyśli - to cie chyba nie obchodzi ? Ja bym się bała czegoś innego. Że się zatkam. Zmiana rytmu dnia, diety i zatwardzenie gotowe. A ja się dobrze czuje tylko przy 2-3 kupach dziennie. Inaczej czuję, że dźwigam niepotrzebny ciężar .

Gość gość
jeżeli ktoś usłyszy i będzie wiedział, że to ty - to owszem jest akurat każde ewentualne odgłosy można stłamsić ja tak was czytam to naprawdę nie wiem co i ile wy żrecie skoro ciągle głośno pierdzicie i macie srakę - a to nie jest nic dobrego, świadczy to o zlej diecie i problemach z jelitami

Gość gość
Ja kiedyś na wycieczce szkolnej (5cio dniowej) tak się zatkałam psychicznie że ani razu nie zrobiłam kupy! Przez 5 dni! Myślałam że pęknę :(

Gość gość
No kiszka trochę, szczególnie gdy wypróżniasz się z efektami dźwiękowymi. Ale chyba nie ma na to żadnej rady. W końcu nawet królowa Wielkiej Brytanii i prezydent USA się wypróżniają i bąki również puszczają ;) Może warto podejść do tematu z humorem :)