Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona1996

mój facet i fotki

Polecane posty

Gość Iwona1996

Jakiś czas temu poznałam faceta jest starszy 10 lat. Dość przystojny ni biedny miły itd. ma niestety jedna wadę mianowicie ma pewien chyba można tak nazwać fetysz. Uwielbia robić mi erotyczne fotki w miejscach publicznych. Tymczasem ja bardzo się tego wstydzę. Boję się że znajomi czy rodzina się dowiedzą.

Gość gość
spróbuj mu zaufać:) zwykle faceci nie wrzucają takich zdjęć:0

Byłabym raczej wysoce nieufna wobec takich upodobań. Gdzieś czytałam że w stanach prawie 90% prywatnych, rozbieranych fotek trafia ostatecznie do internetu. Głównie za sprawą rozczarowanych i wkurzonych partnerów którzy chcą się w ten sposób mścić na swoich ex. Dlatego radzę ci zmień faceta albo powiedz "nie", bo teraz to może i jest fajnie, ale masz pewność że za parę lat nie obejrzysz siebie samej w jakimś serwisie dla dorosłych? Albo co gorsza znajomi je obejrzą, a ty dowiesz się o tym ostatnia.

Gość gość
napalona:) Ty chyba nie jesteś napalona:) takie fotki to fajna gra wstępna:) a poza tym już tyle znanych lasek zrobiło już sobie takie foty i sa w sieci ze nikogo to już nie rusza.

Gość cyber chetny o kazdej porze
ja tez lubie robic zonie (po prostu - czekoladki smakują gdy jemy? - noo mi smakuje takie cos bo słodyczy nie lubie) ale nigdy przenigdy nie dam nikomu foeczek - zabezpieczone odpowiednio i nie na kompie ;]