Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozgryzc faceta. pomozcie, prosze!

Polecane posty

Gość gość

Poznalam pewnego faceta, ktory bardzo spodobal mi sie. Na poczatku znajomosci duzo pisalismy, rozmawialismy, on dzwonil, interesowal sie. Teraz to ucichlo, czasami nie odpisuje na fb, rzadko odzywa sie pierwszy. Zapytalam go wprost, co sie dzieje, czy nie chce juz takiego kontaktu, czy nie odpowiadam mu, czy po prostu nie ma czasu. Odpowiedz byla wymijajaca: "ostatnio zabiegany jestem". Wiem, ze to nie jest prawda, ale dlaczego nie potrafi dac mi jasno do zrozumienia, co jest grane. Nie jestem typem osoby, ktora bedzie mu robic wyrzuty i gdybym wiedziala, ze mam sobie odpuscic, to bym to zrobila, jednak on woli pogrywac ze mna. Mecze sie, czekajac na jego wiadomosc, bo przyznam, ze przyzwyczailam sie do jego zainteresowania mna. Teraz nagle, bez powodu, zaczelo sie milczenie. Ostatnio postanowilam odpuscic sobie i przeczekac to. Odezwal sie po kilku dniach i rozmowa byla naprawde ciekawa, na drugi dzien znow cisza. Co powinnam o tym sadzic? Jak postapic?

Gość gość
Odpuść i Ty, nie narzucaj się bo robisz z siebie babę bluszcza w tym momencie. Facet widzi że się narzucasz, piszesz pierwsza to po czasie się nudzi. Jak chcesz to jeszcze ratować w jakiś normalny i realny sposób, to odpuść. Niech może on się ubiega i zaleca do Ciebie. Jak oleje Cię, to znaczy że przekaz był prosty, że Cię nie chce.

Gość gość
i wlasnie zrobilam tak,odpuscilam. to odezwal sie, wiec potem ja napisalam tez pierwsza. i sytuacja sie powtorzyla - znow mnie olewa. moze odzywa tylko wtedy, gdy sie nudzi? dlaczego nie chce mi powiedziec, o co wlasciwie chodzi?

Gość gość
Faceci są dziwni, ale prawda jest Taka że niektórzy chcą żeby za nimi latać, bo nie czują się pewni, a niektórzy muszą latać i zdobywać, żeby docenić. Bądź sobą jak ma być Twój to będzie, gierki są do d...,przeczekiwania, wyczekiwania, durne podręczniki, każdy człowiek jest inny i ma inne pragnienia

Gość gość
"Faceci są dziwni"!!! Otoz to, lepiej bym nie ujela! i ani go rozgryzc nie moge, czy jest pewny siebie, czy nie, czy chce zwiazku, czy przyjaciolki, kolezanki. pewnie dlatego tak mnie interesuje, bo ciezko mi go okreslic

Gość Kogość
Kobiety są dziwne. Mało mówi słowami, wymienia dwa zdania, oczy jej mówią dużo. Czemu nie powie np Chodź do sklepu na zakupy - tak zwykle żeby to wyglądało na początku na koleżeństwo. Jej oczy znów pokazują co innego. Jak rozgryźć TĄ kobietę? Pomóżcie, proszę!

Gość gość
Bawi się Tobą olej go

Gość gość
Czasem go nie okłamałaś? Jesteście obydwoje wolni? Jak to jest?

Gość gość
faceci są dziwni??? wg mnie są prości do rozgryzienia - skoro nie piszą pierwsi to znaczy, że NIE MAJĄ OCHOTY NA TWOJE TOWARZYSTWO - proste jak drut!!! to kobiety są dziwne - to żałosne analizowanie każdego słowa, które facet powiedział, te domysły, te głupie tłumaczenia i usprawiedliwienia jago milczenia, "rozgryzanie" czegoś co jest oczywiste, to nieprzyjmowanie do wiadomości, że on już ma dosyć i to pokazuje, to żałosne "niech mi powie prosto w twarz" - po co???? skoro ktoś ci już pokazał, że cię nie chce - a one dalej swoje - niech powie, niech powie żałosne!!! i żeby nie było - jestem kobietą

Gość gość
On ewidentnie nie jest Tobą zainteresowany, nie zadręczaj się domysłami dlaczego i nawet jeśli odezwie się pierwszy, to pomilcz parę dni. Niech poczuje to co Ty.

Gość gość
tutaj ja mam problem

Gość gość
Nie, nie oklamywalam go, mysle, ze on mnie tez nie, bo od poczatku bylo u nas zalozenie, ze co by nie bylo, to jestesmy ze soba szczerzy. Jestesmy wolni.

Gość gość
I dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Sama wiedzialam, ze trzeba odpuscic, jednak potrzebowalam kopa. Ciezko jest przyjac do wiadomosci, ze komus juz na nas nie zalezy.

Gość gość
Facet nie wie czego chce ,tylko flirtu a jak już by miało przerodzić się w coś większego to ucieka :-) dzieciak ,albo ma żonę i nadaje z kąta fikcyjnego :-))

Gość gość
Nie skreślaj go od razu. Porozmawiaj z nim szczerze. To będziesz wiedziała.

Gość gość
Żony nie ma, dziewczyny tez nie, znamy sie osobiscie. Predzej dzieciak, bo 23 lata ;) Probowalam szczerze rozmawiac, ale kazda taka rozmowe zbywal ogolnikiem. Chyba wygodnie mu miec mnie 'na zapas', zamiast powiedziec wprost i wiedziec, ze nie bede czekala.

Gość gość
p********e :/

Gość gość
Wiec co robic, gdy do mnie napisze/zadzwoni? Dawac olewcze odpowiedzi, nie obierac, nie odpisywac? Zawsze mnie to cieszy, jakos poprawia humor, ale tak dluzej byc nie moze

Gość gość
POSTARAM sie byc twarda i tak zrobic, chociaz nigdy nie traktowalam ludzi w ten sposob. Ale jaki on dla mnie, taka ja dla niego

Gość gość
tzn. ja zawsze szanuje druga osobe i jesli zadaje mi pytania, to odpowiadam szczerze, nie zwodze. i nie lubie tez ignorowac ludzi, do tej pory sama nigdy nie bylam ignorowana i ciezko mi znalezc sie w tej sytuacji

ale tu nie chodzi o ignorancje .... ale o honor.Co zrobisz,skoro on nagle zaczął sie dystansować - będziesz latać za nim,a on się bedzie z tego podsmiewal,ze trafil na taką naiwną. Faktycznie są mezczyzni niesmiali i takiemu trzeba pomoc,ale wspomnialas,ze ten pan poczatkowo dzwonił do Ciebie i szukał ów kontaktu.

facet jesli mu naprawde zalezy to wydobedzie Cie spod ziemi.Jesli jednak nie jest do konca przekonany - chociażbyś podala się na srebrnej tacy,nic z tego nie będzie. Daj mu czas,zeby sie zastanowił czego naprawde chce.Nie odzywaj się i tyle.

Gość gość
Traktuje cie tylko jak znajoma,co ma ci wyjasniac? Ma sie z tego tlumaczyc ze nic wiecej nie chce? Jego zachowanie ci nie wystarczy?

Gość gość
@ gość dziś ZACZAL mnie tak traktowac, na poczatku bylo inaczej, wiec chyba normalne, ze chce sie jakichkolwiek wyjasnien. @EstetycznieNieestetyczna Dziekuje. Sama zawsze uwazam tak, jak Ty, ale jak wylacza sie racjonalne myslenie, to trzeba kogos, kto jednak przypomni, jak powinno byc.

Gość Zapomniana dziewczyna
Ech z tymi facetami, sama miałam bardzo podobną sytuację, tyle że my byliśmy parą.

Gość gość
i jak to sie skonczylo?