Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marchewkaa

W nocy straszą..

Polecane posty

Gość Marchewkaa

Wierzycie w duchy? Mieliście związane z tym doświadczenia? Jest już późno.. postraszmy się trochę! Ja nigdy ducha nie widziałam, ale moja babcia owszem, opowiadała mi kiedyś, że w nocy, gdy nocowała u dalszej rodziny, chyba kilka dni po śmierci wujka, obudziła się, a chwilę potem poczuła jakby ktoś złapał ją za stopy zimnymi rękoma, zobaczyła sylwetkę stojącą w nogach łóżka, która zaraz potem zniknęła. Babcia mówiła, że gdy po chwili dotknęła kostek, były one o wiele zimniejsze niż reszta ciała. Wierzycie w zjawiska paranormalne? Jak waszym zdaniem ma się to do wiary w Boga, tzn duchy nawiedzające ludzi chyba odrobinę kłócą się z chrześcijańską wizją nieba..

Gość gość
Szczerze to nie wierze w boga ale w duchy to samaa nie wiem. Kiedys za gowniarza wywolywalysmy duchy z kolezanka i spadł na nia kwiatek z szafki. A kiedys tez miałam powołanie żeby isc na zakonnice.... Objawila mi sie matka teresa. Od dziecka myślałam żeby zostac zakonnica, później to nawet nie wchodziło w grę a teraz mam męża i żyje w celibacie bo nie potrafię isc z nim do łóżka...

Gość Marchewkaa
Dlaczego nie potrafisz? Ja też próbowałam jak byłam mała wywoływać, ale nigdy nic się nie stało, chociaż zawsze bardzo na to liczyłam.

Gość gość wyzej
Nie potrafię bo mnie sex nie kręci.... Nie wierze w boga ale jakos tak jak bym była urodzona zakonnica..... Fajnie jest się poprzytulać i to mi wystarcza.... Tez zawsze chciałam wywoływać duchy i mnie to krecilo i z tym kwiatkiem na prawdę sie przestraszylysmy....

Gość gość wyzej
Marchewka jak się jarasz tym to moze pooglądaj jskies dokumenty o duchach.... Bo ja siw tym jaram...tzn bardziej ufo ale duchy tez ok

Gość Marchewkaa
Ostatnio tak mnie naszło, znaczy co jakiś czas mam takie fazy na duchy. Chyba obejrzałam już wszystkie, a ile książek przeczytałam! Czasem jak tak sobie znienacka o tym przypomnę, to aż mnie ciarki przechodzą.. bo właściwie dlaczego mnie taka myśl naszła, sobie myślę.

Gość gość
No mi juz duchy przeszly.... Teraz jest ufooooo ufooooo ufooo :)