Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra1208

co zrobić???

Polecane posty

Gość sandra1208

witam, Mam mały dylemat i proszę Was o rade:) Jakieś dwa miesiące temu spotykałam się z chłopakiem to on zaczął do mnie pisać. Na początku mu zależało nawet bardzo i mi też zaczęło zależeć. Może moim błędem było to, że pokazałam mu, że staje się kim ważniejszym niż tylko kolegą. Z biegiem czasu tzn. po jakimś miesiącu znajomości wszystko się zmieniło i w końcu napisał esa, że nie nadaje się do związku, że mnie przeprasza, ale nie wie co się z nim dzieje.... Pomyślałam trudno, nie ten to następny. Wczoraj się do mnie odezwał, dzwonił i prosił mnie żebyśmy spróbowali na nowo. Chciał do mnie przyjechać i w ogóle paplał coś o normalny życiu. Oczywiście był pijany :( Nie wiem co mam sądzić o tym wszystkim, nie wiem czy dać mu kolejną szanse. jestem bardzo wrażliwą i uczuciową osobą, kolejnej porażki chyba bym nie zniosła... Z jednej strony bardzo bym chciała się znowu zakochać z drugiej strony strasznie się boje. Wtedy chyba za szybko dałam się zdobyć... co w tej sytuacji zrobić dać mu kolejną szansę, czy zrobić tak, żeby on trochę się o mnie pomęczył???? bardzo proszę Was o pomoc :)

Gość sandra1208
ktoś pomoże????

Gość gość
niech sie troche pomęczy. Jak mu zależy to sie postara. A jak od razu go przyjmiesz to uzna,ze mozna Cie nie szanować :P bo w koncu on Cie rzucil,to co to,bawi sie Tobą?

Gość gość
Pijanemu sie przypomnialo ? chyba nie warto sobie nim glowy zawracac :(