Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

patrzcie na ksiezną Kate jak super wyglada

Polecane posty

Gość gość
rodziłam 3h. Po porodzie miałam większą podpaskę założoną, ale nie krwawiłam jakoś strasznie. To znaczy owsze, jak dla mnie to duże było krwawienie, ale mam skape miesiączki, które trwają 3 dni. Po porodzie miałam dużą podpaskę założoną i zmieniłam ją po powrocie do domu, ale nic mi nie było. Wymyłam się, ubrałam, uczesałam i z mężem jeszcze kolację zrobiłam:D

Gość gość
są dziewczyny które rodzą w UK, ale nie w prywatnych szpitalach i też wychodzą kilka godzin po porodzie - już nie doszukujcie się wszędzie teorii spiskowych! Idiotyzmem też byłoby zakłamanie daty urodzin tylko po to, żeby księżna się mogła pokazać, no litości.

Gość gość
w kraju gdzie mieszkam każda chyba rodząca to księżniczka, bo jak rodzi rano to wieczorem jest już w domu:D Chyba, że są komplikacje, ale to inna sprawa.

Gość gość
gość dziś zazdroszczę. Możesz ogólnie nazwać się szczęściarą. W przypadku księżniczek to ja nie wierzę, jak gość powyżej, że wszystkie rodzą tak od siebie w sposób dla siebie naturalny, krótko i wspaniale wyglądają. Są do tego odpowiednie środki dostępne dla krwi błękitnej i dla osób z większą kasą.

Gość gość
gość dziś nie o to chodzi, że wychodzi do domu w ten sam dzień, bo w uk tak jest, że wyrzucają w ten sam dzień. Ale o wygląd Kate.

Gość gość
przecież jej do pokoju w szpitalu wparował sztab stylistów. To jak miała wyglądać? Sama sobie przecież makijazu i fryzury nie zrobiła:O Ludzie nie bądźcie śmieszni. Jak rodziła pierwsze dziecko to jakaś idiotka napisała, że to normalna kobietka, bo włosy sobie na szczotkę wzięła:O 3 godziny przed jej wyjściem to ją tam pudrowali, malowali, czesali. Jakby się nie czuła na siłach to by nie wyszła. Nie sądzę, że oszukaliby z dtaą porodu. To nie polacy:P

Gość gość
nikt nie zwrócił uwagi na to jak wielki brzuch miała po wyjściu ze szpitala?

Gość gość
Musicie być strasznie brzydkie i grube skoro jej wygląd tak bardzo was bulwersuje. Przecież ona wyglądała zwyczajnie z tym,że miała ułożone włosy i tyle.

Gość gość
miała brzuch właśnie taki jak kobieta ma po porodzie. Widać, że rodziła niedawno, ale żeby kłamali z datą urodzenia to wątpię.

Gość gość
przeciez na kafe wiekszosc to paszkwile ida do porosu z waga 100kg i tlumacza sie ze ciaza zagrozona byla:O a tluste klaki i zaniedbane pazury to tez wina ciazy. I mysla takie tluste paszczaki, ze kazdy kto zajdzie w ciaze to musi byc tak oblesny jak one. Musza sie czyms pocieszac.

Gość gość
No skoro mówisz,że tutaj same 100 kg raszple to nic dziwnego,że ich dziwi wygląd Kate :)

Gość gość
a jakie one niby? jak tutaj co drugi temat to "zagrożona" ciąża i tycie po 25kg w ciąży:O Niektóre nawet się chwalą i cieszą że brzuchem do góry leżały mimo, że nie musiały. Dla nich to jakiś cud chyba wyglądać po ciąży i po porodzie dobrze