Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj mija 7 rocznica wyjść z mojej niewoli.

Polecane posty

Gość gość

7 lat temu uwolniłam się od męża tyrana, który mnie bił, poniewieral. Dopiero teraz mam normalne życie - męża, który pomógł mi zacząć nowe życie, mam synka, który urodził się w styczniu zeszłego roku. Dopiero teraz wiem co to znaczy szczęście.

Gość gość
gratuluje, ile masz lat?

Gość gość
Super, ja też gratuluję odwagi, zaparcia i determinacji. Może inne kobiety w podobnej sytuacji wezmą z Ciebie przykład. Napiszesz coś więcej? Ile masz lat? Ile byłaś z mężem?

Gość gość
Mam 28 lat. Wyszłam za niego jak miałam 20 lat, on nalegał na ten ślub. Dzięki Bóg był to cywilny. Przed ślubem byliśmy razem pół roku i wtedy było cudownie. Po 3 miesiącach od ślubu nie wytrzymałam. Pierwszy sex- gwałt. Nie umiałam się mu postawić. Łzy to była u mnie codzienność, tak samo jak super kryjące podkłady, żeby zatuszować siniaki. Byłam idiotą, że zgodziłam się na tak szybki ślub. Troszeczkę dużej zeszło mi z rozwodem. Mojego obecnego męża i on pomógł mi jakoś przestać się bać. Był moim przyjacielem, później się w nim zakochałam. Jesteśmy ze sobą od 4 lat. Teraz jestem taka sama jak wcześniej - pełna marzeń, nadziei.

Gość gość
gratuluję, że ci się wszystko ułożyło, szczęścia

Gość gość
Najciekawsze jest to że na tym forum większość ma mężów degeneratów którzy nic nie robią tylko zdradzają piją i biją . Leczcie się głupie peesty

Gość gość
Mój były mąż nie pił. Był wysoko postawiony zawodowo dzięki ojcu.