Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suny88

URLOP 2015 cel nie straszyć na plaży

Polecane posty

Gość Suny88

Witajcie :) Do mojego urlopu pozostało równo 10 tygodni. Postanowiłam do tego czasu maksymalnie zadbać o swoją figurę. Szukam grupy wsparcia. W ostatnim czasie dorobiłam się 4kg na plusie + masakrycznego cellulitu. Od blisko 3 tygodni regularnie ćwiczę na orbiterku (5x w tygodniu) Średnio ok 40-45min. Wcieram balsamy ujędrniające, zakupiłam tabletki na cellulit, staram się jeść jak najwięcej warzyw, owoców, a przy tym ograniczyłam spożycie słodyczy i tłuszczy. Od wczoraj zaczęłam cykl 6 Weidera bo z doświadczenia wiem jak cudnie działa na mięśnie brzucha. Jak na razie na wadze zmian brak ale ciało zaczyna się ujędrniać, cellulit odrobinę mniejszy. Zapraszam do wspólnej walki!

Gość Suny88
wymiary na dzień dzisiejszy: talia - 75cm biodra (na wysokości kości) 93cm pupa (najszerszy punkt) 103cm Cel talia 65cm biodra 85cm pupa 95cm

Gość Suny88
Witajcie! Melduję, że wczoraj ćwiczyłam 50min + 2 dzień 6W :) Pusto tutaj :(

Gość Suny88
Witajcie! Podaję rezultaty po pierwszy miesiącu ćwiczeń: było: talia - 75cm biodra (na wysokości kości) 93cm pupa (najszerszy punkt) 103cm jest: talia: 70cm biodra: 90cm pupa:100cm :) Do urlopu pozostało 56dni! Kto jeszcze przygotowuje się do urlopu?

Gość gość
Ja cały rok przygotowuje się do urlopu, bo jezdzę co 3-4 miesiące :) ostatnio jednak jakos więcej cellulitu u siebie zauważyłam. Wzięłam się ostro i od razu wykupiłam 12 zabiegów dermomasażu podcisnieniowego, będę chodzić co drugi dzień.

Gość gość
Dziewczyny, mi już nic nie pomaga :((( Schudłam, ćwiczę a cellulit został. Niektórzy mówią, że taka już widać moja natura, ale ja nie mogę tego znieść!! Może znacie jakies zabiegi albo inne sposoby na ten paskudny cellulit? Mieszkam w opolu, rozważałam już tutaj pójsście gdzies na jakis zabieg, ale nie wiem gdzie i na jaki. Poza tym wstydzę się już tak bardzo tego cellulitu, że pojadę nawet 500km żeby gdzieś znaleźć pomoc ten wstrętny cellulit :((( CO ROBIĆ?!!

Gość gość
Kochana jak jesteś z Opola to jedź od razu tutaj http://www.arkadia-opole.pl/ Ja robiłam sobie u nich Lipolizę, to zabieg na rozpuszczanie tłuszu, cellulit też stał się zdecydowanie mniejszy, a później znikł kompletnie.