Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ja mam czuć się atrakcyjna ???

Polecane posty

Gość gość

Mój narzeczony ma idealne ciało. Idealnie wyrzeźbione. Jak ja mam się czuć atrakcyjna ? Ciągle jestem na diecie, ćwiczę, teraz narzeczony twierdzi, że jestem za chuda. Mam mega kompleksy na swoim punkcie i nie umiem sobie z nimi poradzić.

Gość gość
zmien narzeczonego na pravika 24 lata :classic_cool:

Gość gość
A może odpuść? On cię taka kocha.

Gość gość
Ale ja zwyczaj czyje się źle. Ja wiem, że on od 20 lat regularnie uprawia sport, bo miał 5 lat jak został zapisany do szpilki, ale naprawdę chciałabym wyglądać przy nim atrakcyjnie i seksownie.

Gość gość
No to masz problem. Bo fakt, możesz się wziąść za siebie i każdy będzie Ci tak radził. Ale niestety nie nadrobisz i nie dogonisz faceta skoro on od małego uprawia sport. Dobrze ze jesteś chuda, a nie otyła. Polub jakieś ćwiczenia, może wejdzie ci w krew i przestaniesz się zamawiać. Albo może masz inne pasje i przestaniesz głupotami zawracać sobie głowę. Jesteś chyba zwyczajnie zazdrosna o narzeczonego ;)

Gość gość
Ćwiczę od 10 lat regularnie. Ale to nie te same efekty

Gość gość
Szkółki, a nie szpilki. Jak ja kocham ten cudowny telefon i jego ustawienia.

Gość gość
Problem nie leży w ciele tylko w głowie. Nawet gdybyś miała najpiękniejszą figurę świata to byś narzekała, bo masz niskie poczucie własnej wartości. Pokochaj siebie a zobaczysz w sobie najpiękniejszą kobietę swiata!

Gość gość
eh przecież to ta sama psycholka, która leczy anoreksję u psychologa, narzeczony ją sprawdza i te de. A tak na poważnie to pewnie jakaś upasiona mamuśka, której się nudzi. Ps. Co robisz na forum ciąza, poród macierzyństwo.?