Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto jeszcze nie cierpi tych głupich czynności domowych

Polecane posty

Gość gość

ja nienawidzę tego codziennego zmywania, sprzątania, prania itp. durnych odmóżdżających prac domowych i migam się od nich jak mogę ;) Dzielimy się z mężem obowiązkami ale on też tego nie cierpi i czasem musimy losować kto zmywa :D Z drugiej strony podziwiam te prawdziwe panie domu u których błyszczy w każdym kącie, pachnie ciastem co niedziela itp. ale znów mnie szkoda każdej chwili spędzonej przy głupich garach bo pracuję na cały etat i wolny czas chciałabym mieć dla męża i dziecka...Ech...

Gość gość
Ja nie lubię dlatego jak tylko dostałam awans w pracy to sprawiłam sobie pomoc :D 3 razy w tygodniu pani przychodzi sprząta, pierze, gotuje. Dla mnie bomba :D

Gość gośćautorkatematu
No ja czekam na awans mój lub męża i też tak zrobię :D Już niedługo, mam nadzieję :D

Gość gość
kup zmywarkę - ja mam i problem mycia naczyń zniknął

Gość gość
łeee, zmywarka też się sama nie załaduje i rozładuje :O

Gość gość
ja niecierpię a najbardziej nienawidzę gotować właściwie to nie gotuje wcale przez to :/

Gość gość
Gotować lubię, zmywa zmywarka, choć i tak jest jeszcze sporo rzeczy, które trzeba umyć ręcznie. Prasowanie tez jakoś jeszcze przeżyję, ale nienawidzę sprzątać. Mam wrażenie, ze sprzątam w kółko i ciągle mam taki sam bałagan. :( I nie mam małego dziecka, więc nie mogę na nie zwalić winy.