Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZimnaZośka

Moja zmarła Mama wołała mnie do siebie w śnie, POMOCY!CO TO OZNACZA

Polecane posty

Niespełna dwa lata temu zmarła moja Ukochana Mama, miała 49 lat, zostawiła mnie z dwiema siostrami. Każda z nas była bardzo związana z Mamą. Gdy się dowiedziałyśmy o chorobie Mamy byłyśmy w szoku, trwało to rok...szukanie najlepszych specjalistów, jeździłyśmy od szpitala do szpitala w nadziei, że ktoś da nam światełko w tunelu...i tak się stało owe światełko miało pomóc, dać nadzieję, że Mama będzie z nami cieszyć się naszymi sukcesami i łzami....zawiodło, zgasło. Byłyśmy przy niej do ostatniego oddechu, trzymałyśmy za ręcę patrząc na twarz wykrzywioną w agonii i cicho szeptałyśmy do ucha, że dziękujemy za wychowanie i miłość, którą nam dała....Dziś każda z nas ma Mamę w sercu, wspominamy bardzo często jej uśmiechniętą twarz i dobre słowo. Dziś przyśniła mi się kolejny raz, ale zupełnie inaczej niż dotychczas...stała w białym pomieszczeniu lub mgle...wołała mnie do siebie pokazując ręką abym przyszła do Niej. Obudziłam się zaraz po tym i wciąż myślę o tym co Mama chce mi przekazać. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o wyjaśnienie takiego snu.

Gość gość
moze che zebys wiedziala ze jest twoim ANIOLEM STRUZEM?nie obawiaja sie,mnie jak sie babcia sni to znaczy ze mnie ostrzega przed KIMS,CZYMS,Problemami ,i zawsze sie cos niemilego stanie/dzieje.

Gość gość
To tylko raczej sen nie ma on jakiegoś szczególnego znaczenia

Gość gość
wszystkie sny maja znaczenia

Gość gość
Może to oznaczac ze jest tam bezpieczna . A jakh wyraz twarzy miała mama w tym snie?

Gość gość
idź do lekarza zazwyczaj jak wołają zmarli do siebie to znaczy że niedługo no wiesz ale to może być ostrzeżenie zbadaj się

Gość gość
Wolała Cię? Dziwne.

Gość gość
metraż mieszkania Ci się powiększył , chyba też jakiś majątek star**** zostawiła?

Gość gość
są rozne sny ja jej wierze. Mi na przykład przed kazdym pogrzebem sie sni ze jest cala rodzina na cmentarzu i kogos chowamy ja probuje w tym snie zobaczyc kogo brakuje. Chowamy. Budze sie i za jakies pare dni osoba umiera z rodziny po pogrzebie znow mi sie ten sam sen sni juz bez tej osoby co wczesniej stala na cmemtarzu.

Gość gość
A na co zmarła jak można wiedzieć

Gość gość
Skoro matka wołała Cię do siebie to spodziewaj się własnej śmierci.

Gość gość
taki sen oznacza jak bardzo brakuje Ci mamy. dlatego tak ci trudno pogodzić się z ta stratą. Znaczenie snów dla ludzkiego organizmu jest takie, ze stanowią one pewnego rodzaju oczyszczalnię umysłu z napięć, myśli i skojarzeń, jakie nam towarzyszą na jawie. Na ile nasze ciało potrzebuje w nocy odpoczynku choćby dla mięśni, na tyle nasza psychika oczyszcza się właśnie w formie snów.

Gość gość SHINE
😍Zmarła matka?😍 Sen o zmarłej matce zapowiada utratę wsparcia w życiu, osamotnienie w kłopotach, konieczność radzenia sobie z nadchodzącymi kłopotami i przyjęcie odpowiedzialności za swoje życie.

Gość gość
Pomodl sie za nia, zapal świeczkę, itp.