Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W czym tak naprawdę zakochują się kobiety

Polecane posty

Gość gość

Bo na pewno nie wyglądzie wiem to po sobie tak naprawdę z czego to wynika że jednego faceta można pokochać innego nie? mnie dziewczyny często dają szansę ale po kilku spotkaniach stwierdzają że to nie to i rezgynują

Gość gość
Skoro to nie to, to pewnie zakochują się "w tym", "tym czymś" hahaha :D Ależ pomogłam.

Gość gość
kobiety zakochują się urodzie męskiej, w penisie słuszym i grubym portfelu. Reszta jest dla nich nieistotna.

Gość gość
No właśnie zauważyłem że to całe "to" nie wynika z niczego... Miałem różne kobiety i żadna nigdy nie wiedziała dlaczego kocha...

Gość gość
"gość dziś kobiety zakoch*ją się urodzie męskiej, w penisie słuszym i grubym portfelu. Reszta jest dla nich nieistotna. " Bzdura tak wcale nie jest... nie raz miałem bogatsze od siebie a w seksie dobry nie jestem... choć jest duży to prawda

Gość gość
To tak jak tłumaczyć dlaczego się z kimś kumplujesz, niby można wymienić kilka pozytywnych cech danej osoby, ale setki osób również ma te cechy, a jednak lubimy się zadawać z tym człowiekiem niż setką nibypodobnych gości.

Gość gość
ja uwielbiam jak facet wykazuje sie bezinteresowną pomocą bo to świadczy o jego dobroci czyli np. głupia rzecz pomoże starszej sąsiadce zakupy zanieść do domu to już ma MEGA plusa , oprócz tego fajnie jak lubi zwierzęta , potrafi mnie rozśmieszyć i stara sie ale bez przesady bo musi tez miec swoją godność po prostu musi zachować umiar

Gość gość
to cos to w kazdym jest cos innego i dlatego nie da sie tego okreslic

Gość gość
Chemia, oczy. Wiem bo przeżyłem. Zniknęło to, zniknela miłość.

Gość gość
znikneła i już nie kochasz?

Gość gość
po pierwsze liczy sie serce !musi być wrażliwym ,dobrym wielkim przystojnym facetem po drugie to samo plus , szacunek, inteligencja itd , chamów i byznesmenów którym wyłazi słomaz bucików ,o nie!takim wielkie dzieki omijam :))

Facet mus być oparciem dla kobiety, poza tym my zakochujemy się gdy zwyczajnie o nas dba i wcale nie chodzi o kasę i seks tylko po prostu duże serducho! Chociaż różnie kobiety patrzą nieraz to seks i kasa są najważniejsze ale czy to się sprawdza? Raczej nie!!!!

Gość gość

To zależy od kobiety - przeciwieństwa się przyciągają. Słaba kobieta szuka silnego mężczyzny i na odwrót. Przynajmniej tak jest w moim przypadku, może się mylę.

Gość gość
tzn szukasz sponsora-tatusia