Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jaki sposób chłopak lub dziewczyna dał ci kosza?

Polecane posty

Gość gość

tutaj możecie podzielić się swoimi doświadczeniami lub zasłyszanymi historiami na temat odtrącenia przez drugą osobę. Czy miałyście jakąś nieprzyjemną sytuację z tym związaną?

Gość gość
gdy zobaczył mojego wariata 60cm w zwisie to uciekła :(

Gość gość
Dziewczyna sms :/

Gość gość
Żaden mi nie dał ,bo do żadnego nie próbowałam startować :P

Gość gość
kiedyś się każdy musi sparzyć.

Gość gość
Gapila sie na mnie caly czas a jak do niej napisałem to ona na to "czy my się w ogole znamy" pfff hahah. Napisalem jej ze żałuję tego ze wg napisałem do niej wiadomość odpisałem że sie skompromitowałem i ona sie skompromituje pisząc dalej do mnie. I w ten sposób ja jej dalem kosza. zdenerwowala mnie. Po co sie gapila jak w obraz codziennie

Gość gość
Tak na przyszłość: "wg" to skrót od "według". Bo Ci trochę dziwne zdanie wyszło. ;)

Gość gość
Acha zapomniałem dodać ze zaprosiłem ja na kawe a ona łaskawie odpisała po 3 tygodniach. gdzies mam takie dziewczyny gapia sie tylko juz mnie zadna wzrokiem nie zmyli, bede olewal takie co sie gapia bo to juz 5 przypadek byl. Tylko się gapicie. A jak my robimy 1 krok to olewają. Tępe dzidy

Gość gość
A w ogóle, to dlaczego do niej nie podszedłeś? Gdybym ja gapiła się na kogoś, a ten ktoś zamiast podejść pisałby do mnie smsy, to też by mnie nie zachęcił.

Gość gość
Wg to u mnie w ogóle

Gość gość
Bo zmieniłem prace i nie mialem jak sie juz z nią widywać

Gość gość
Ale to jest skrót oficjalny. Jest zapisywany w słownikach (przynajmniej w moim jest). ;) Nie chcę być złośliwa, czy coś, tak Ci tylko piszę, żebyś się nie ośmieszył kiedyś, jak Ci będzie zależało by zrobić wrażenie podczas pisania z kimś. ;)

Gość gość
Może mylnie odbierasz znaki? A ona w ogóle wiedziała kim jesteś? W sensie czyj ten numer, bo mogła Cię kojarzyć z widzenia ale nie z nazwiska np. Mnie też niektórzy mylnie odbierają. Po czasie dowiaduję się, że podobno podrywałam, a wcale nie miałam takich intencji. ;)

Gość gość
Na tym forum to wiesz :) pisma urzędowego nie potrzebuje. I robić wrażenia smsami tez nie mam zamiaru. Juz zadnej nie okaże zainteresowania. 2 lata jestem olewany. Mam gdzieś staranie się o kobiety. Nie widze sensu. Moja wybranka znajdzie sie sama, nie będę szukał

Gość gość
A mi napisała 'milego życia ale bezemnie' zapamiętam to sobie

Gość gość
A nie lepiej było podejść zacząć jakąś luźną gadkę? tak kilka razy od słowa do słowa i w końcu umówić się na kawę bezpośrednio. Wtedy nie miałbyś wątpliwości, że odpisze po minucie czy po miesiącu. Wtedy albo odmówi albo zgodzi się ;)