Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudyna3

Idealna gra wstępna (mężczyźni)

Polecane posty

Bardzo się staram podczas gry wstępnej, lubię zadowalać mojego chłopaka i robię to w sposób który JA uważam za przyjemny. Chciałabym poznać opinie mężczyzn i samych kobiet, które również starają się być dobrymi kochankami.

Gość gość
Ja mojej przeciągam palcem po szparce i już ma mokro i po tym jedziemy do oporu !

Tak, ale napisz jakbyś chciał żeby partnerka Ciebie zadowalała. ;)

Gość gość
Nie potrzebuję wiele by stanął sztywny. Jeden dotyk i już. Po tym samo rżnięcie na wszelkie sposoby. Lubię też mojej lizać do kilku orgazmów ona to uwielbia. Mnie za wiele pieszczot nie potrzeba.

Gość gość
Klaudynko!! Gra wstępna to podstawa dobrego seksu. Nie wyobrażam sobie współżycia bez gry wstępnej i pieszczot. Ja za każdym razem całuję i liżę muszelkę mojej partnerki. Rozchylam lekko jej wargi s i delikatnie masuję języczkiem. Wkładam też delikatniej swój paluszek mysiając ją u nasady wejścia do pochwy. Dośc często używamy też akcesori i zabawek do takich zabaw.

Tak ale chciałabym wiedzieć jak mężczyzn zaspokajać. Nie muszę wiedzieć jak kobietom zrobić przyjemność.

Gość gość
Panowie, ale muszelki, to nie wszystko. Kobieta ma więcej wrażliwych miejsc. Z mózgiem na czele;)