Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poszlybyscie na komunie na moim miejscu??

Polecane posty

Gość gość

mam termin porodu na 7 maja a komunia jest 10 maja. isc na komunie jesli nie urodze do tego czasu?

Gość gość
glupie pytanie bo niby skad mamy wiedziec czy urodzisz a pozatym to zalezy tylko od ciebie jak sie czujesz czy usiedzisz na mszy wytrzymiesz na uroczystosci

Gość gość
ja bym sobie darowala

Moja mama miała termin na 21 czerwca ale to było 4 lata temu a komunia 24 jakoś ( dokładnej daty nie wiem ) była na komuni i urodziła tydzień później :)

Gość gość
Jakbym się dobrze czuła to bym poszła. W pierwszej ciąży miałam termin na 6 (urodziłam w nocy z 8 na 9) i w ten dzień wieczorem byłam z mężem na kolacji, 7 zrobiłam pieszo ponad 5 km w lesie a 8 robiłam długie zakupy w CH. Jednak czułam się super aż do początku porodu. Jakby było mi ciężko albo coś mi dolegało to na pewno bym sobie odpuściła te atrakcje i tylko całe dnie relaksowałabym się na leżaku na balkonie.

Gość gość
a w co sie ubrac w takiej sytuacji?

Gość gość
a skad my wiemy co masz w szafie??

Gość gość
Koleżanka ostatnio urodziła 2 tyg po terminie, więc jeśli ty nie urodzisz do tego czasu to dlaczego masz siedzieć sama w domu? Chyba że komunia jest daleko

Ja bym poszła . ALE - komunia "na miejscu " , dobrze się czuję . Więc ja nie widzę problemu.