Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dużo tryskam

Polecane posty

Gość gość

Tryskam trzy cztery razy dziennie. Czy Panie lubią takich? Czy chciałyby mieć takiego partnera?

Gość gość
nie dużo, tylko często. może być często i mało. a chciałybyśmy dużo i często. liczą się też jakość spermy i walory psychofizyczne. więc: na podstawie pana deklaracji w formie pisemnej - prawdopodobnie nie. popełnia pan błędy gramatyczne i znaczeniowe oraz stylistyczny nietakt obyczajowy, co świadczy o przeciętnych lub poniżej przeciętnych walorach psychicznych (równoznacznych z dobrym dna, kulturą osobistą i przekładających się na walory fizyczne). dziękujemy za złożenie zapytania i zachęcamy do dalszych wysiłków, doceniając pana uprzejmość.

Gość Mężatka39lat
Ja lubię duże wytryski. Niestety, mój mąż to już ledwo-ledwo, pozostaje mi fantazjowanie i oglądanie Redtube :(

Gość gość
Ja osobiście uwielbiam jak mój partner ma obszerny wytrysk. A trzeba przyznac że jego wytrysk zazwyczaj bywa bardzo duży. Najwięcej przyjemności sprawia mi kiedy czuję to ciepełko w moje cipce. Mogła bym codziennie czuc ten obfity ciepły wytrysk w środku.

Gość gość
Duży wytrysk w zasadzie każda kobieta lubi u swojego faceta czy kochanka!! Zazwyczaj taki obfity wytrysk oznacza że facet jest doby w łóżku.