Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola1234567890abc

Mój chłopak ma długi...

Polecane posty

Hej dziewczyny !. mam bardzo poważny problem... jestem w związku ze swoim chłopakiem prawie dwa lata, za trzy tygodnie na swiat przyjdzie nasz malutki synek, mój partner ma długi .... wziął na raty nowy telewizor i telefon wgl nie spłaca rat... bardzo go Kocham i nie zostawię go, a zwłaszczam, że nie długo będziemy rodziną... Ja mam na koncie odłożone ponad trzy tysiące zł i mam wątpliwości czy spłacić te długi czy nie ? pomóżcie ... nie chce aby komornik nas nachodził, albo za swoją nieodpowiedzialność poszedł siedzieć... Ratujcie...

Gość gość
Niech on zarobi i zapłaci. po co brał te sprzęty jak nie ma kasy...?

olej przygłupa, a nastepnym razem patrz komu nogi rozkładasz... Kurcze spłacisz jedne długi , zaciągnie kolejne kredyty!

spodziewałam się wyrozumiałych osób na forum, ale widzę, że nie można liczyć na takie osoby... i darucie sobie głupich wypowiedzi jak nic mądrego nie macie do napisania. :)

Gość weekofview
nie splacaj nic! mowie z doswiadczenia, faceta trezba na dystans, jak sie przyzwyczai to bedziesz za niego splcala wszystkie dlugi zobaczysz... gon go, przypominaj ze teraz jest tata niech was nie zadluza tylko splaca to co zaciagnal.

Gość gość
Eee, nuda, myślałam, że ma długi ten... no wiesz.

dziś :D:DLOL to chyba długiego:D:x bardziej gramatycznie.. Chociaż któż tam wie...