Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarikaWit

błonnik na odchudzanie?

Polecane posty

Gość MarikaWit

Jak to jest z tymi błonnikami? Kupiłam błonnik witalny z babki jajowej i babki płesznik. Jem już trzeci tydzień i nic, żadnych efektów. Odchudził się ktoś po błonniku?

Gość Pyskata90
Po błonniku to raczej nie ale słyszałam o dobrej diecie bezglutenowej. Nie jesz nic co zawiera gluten a później przez okres który prowadziłaś dietę po woli go wprowadzasz spowrotem ale stopniowo. Znajoma schudła 2,5 kg w tydzień ale naprawdę przeszczekała diety. A w tej musisz dużo rzeczy się wyrzec.

Gość velviolka
błonnik na odchudzanie? na pewno wspomaga ale czy odchudza? ja stosowałam błonnik mikronizowany, był bardzo fajny, taki sypki jak cukier puder, nareszcie nie czułam się jakbym jadła jedzenie dla psa (przepraszam, ale te błonnikowe chrupki właśnie z tym mi się kojarzą), dodatkowo ten mój błonnik miał super smaki, miałam ten jabłkowy, super sprawa! Niestety już skończyłam opakowanie, chyba muszę zamówić kolejne.... tylko jest taki wybór że nie wiem na który tym razem się zdecyduję:D

Gość velviolka
MarikaWit a jaki ty ten błonnik stosowałaś? może jakaś firma krzak i dlatego nie widzisz efektu? Gdybyś chciała to mogę ci podać namiar na mój sklep on-line, być może "mój" błonnik bardziej ci podpasuje:) tym bardziej że jest on naturalny i bez GMO, może to moja fanaberia ale zwracam uwagę na takie szczegóły:) haha a mój facet nadal nie rozszyfrował czemu zaczęłam rankami serwować mu omlety. Jako tajemny przepis dodaję odrobinę takiego błonnika (no właśnie już się skończył, muszę kupić nowy!), wszystko mieszam z mąką, mlekiem, jajkiem, smażę, dodaje owoce i voila! Błonnik sprawią że mój TŻ szybciej czuje uczucie sytości, więc mniej zjada, dodatkowo również moja cera się poprawiła bo słyszałam ze błonnik sprzyja usuwanie toksyn, normalnie żyć nie umierać:)

Gość gość
Dziewczyny, ja jestem zwolenniczką zdrowego odżywiania. Cały czas staram się unikać ciężkostrawnych, chemicznych potraw. Zaciekawiły mnie ostatnio błonniki, nawet jeden polecała mi koleżanka z pracy. Kupiła błonnik z melisy gdyż miała problemy z układem trawiennym. Po pierwszym zastosowaniu, odczuła naprawdę miłe wrażenie. Czy schudła to nie wiem, bo przyjmuje zbyt krótko aby zauważyć jakieś efekty. Szkoda że w moim mieście nie ma sklepu stacjonarnego, przed zakupem wolałabym obejrzeć produkt niż kupować w ciemno. Chętnie poczytam o tej firmie i ich produktach, podaj linki :) Pozdrawiam

Gość velviolka
chyba tylko jedna firma ma taki błonnik, wiec pewnie to ta sama. podaję namiar na sklep on line http://zdrowaznatury.pl/shop/13-b%C5%82onniki warto przyjrzeć się bliżej, bo każdy błonnik ma inne właściwości, z racji na to że został zrobiony z innego owocu/warzywa/zboża. Fajny pomysł:)

Gość gość
No dobra, wiemy że jest naturalny i ekologiczny, ale czy naprawdę działa? Mam na myśli czy dzięki nim pozbędę się nadmiaru kilogramów?

Witam! Błonnik Witalny jest zostało napisane i co potwierdzam jest naturalną substancją, która pozwala usunąć zalegające w organizmie toksyny i złogi, które powodują często wzdęcia, przybieranie na wadze, złe samopoczucie i apatię. Zastosowanie go pozwala zgubić zbędne kilogramy bez szkody dla organizmu. Zyskuje się także m.in. energię do działania, lepszy wygląd skóry, włosów i paznokci. W sposób nieinwazyjny wspomaga się także profilaktykę nowotworu przewodu pokarmowego. Więcej informacji na temat działania Błonnika Witalnego można znaleźć na stronie internetowej czystejelito.eu. Pozdrawiam serdecznie Jolanta Piwowarczyk Online Ekspert marki Mapa Zdrowia

Gość gość
A niby jak to ma odchudzać? Odchudza jedzenie mniejszej ilości kcal niż organizm potrzebuje, albo wydatkowanie kcal w sporcie, pracy. A nie zapychanie jelit klajstrem!!! :D

Gość gość
Online Ekspert GÓWWWWNO SPAM Co to za stek bzdur i pierdvł? Serio nie wstyd ci takie kretynizmy wypisywać czy może jesteś tak głupia, że rzeczywiście w to wierzysz? Żenujące, do granic możliwości żenujące!!!

Gość UrszulaB
Gościu, co ty gadasz? masz jakieś podstawy aby tak sądzić? Błonnik naturalny jak i zawarty w suplementach, syntetyczny zawsze wspomagał układ trawienny i regulował prace jelit.

Gość wiolka1098
a wiecie że błonnik żytni http://zdrowaznatury.pl/shop/17-b%C5%82onnik-zytni.html działa przciwzakrzepowo, wzmacnia kości i nerki?? A nawet wzmacnia tkanki mięśniowe i naczynia krwionośne. Super co, naturalny lek na różne choroby!!