Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Około 2 tygodnie temu, gdy uprawialiśmy z moim chłopakiem petting on na chwilę włożył penisa do środka, jednak trwało to chwilę. Taka sytuacja prawdopodobnie się powtórzyła. Od razu zawsze kazałam mu się wycofywać, bo wiedziałam, że to niebezpieczne. Wydawało mi się jednak, że mimo wszystko zajście w ciążę jest wręcz niemożliwe, lecz teraz okres spóźnia mi się już 9 dni. Boję się, ponieważ nigdy mi się to nie zdarzało, mimo, że jestem nastolatką. Pragnę również nadmienić, że w ostatnim czasie miałam okres w wyjątkowo małym odstępie czasowym tj. 14 dni co daje nam dużo za mało. Czy problem jest z moim okresem lub wiążącą się z tym np. chorobą czy może to być niechciana ciąża?

Przed wytryskiem często dochodzi do "uwolnienia" niewielkiej ilości plemników - więc ciąża jest możliwa. Ale biorąc pod uwagę nieregularne miesiączki ostatnio (14 dni to bardzo mało na cykl) nie panikowałabym na Twoim miejscu. Zrób test i idź do gin, nawet jeśli nie jesteś w ciąży taką sytuację należy zbadać. Powodzenia :)