Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

delikatne cmienie podbrzusza na miesiaczke39 tc

Polecane posty

Gość gość

Hej czy do porodu to od razu lapia takie.mocne bole? Czy moze z tego cmienia mnie zlapoe pozniej bo.juz sama nie wiem -( mam od 3 tyg skurcze ale ustepowaly przed wczoraj mialam.cala noc ale.nie.byly regularne wczoraj spokoj dzis od rana mam klucie w kroczu i cmienie na.miesiaczke bol pachwin i troche zarywa mnie.kregoslup czy moze to zaczyna.sie.tak.porod? Moge cos zrobic.zeby pozniej.nie lezec z.malym rozwarciem.na porodowce? Nie wiem.jakies cwiczenia czy cos ?

Gość gość
Doradzcie cos prosze

Gość gość b
To juz lada dzien sie zacznie, mi najpierw twardnial brzuch dopiero pozniej bol jak na okres. Popros o pilke na porodowce bo bardzo pomaga

Gość gość
Brzuch.mam.twardy ale nie.o.to chodzi tylko czy moge jakos zwiekszyc rozwarcie w domu zanim pojade jakos bezpiecznie? Nie wiem jakies sklony czy cos? Tak.zeby nie zaszkodzic sobie i maluszkowi?

Gość gość
A i od rana w sumie kilka razy sie zaltwialam ,, a teraz niby mam.wrazenie ze chce ale.nie.moge kurcze

Gość gość
juz nie dugo ci sie zacznie mnie cmiło tak jak na okres brzuch twardniał a po paru godzinach coraz mozniejsze bóle i zamieniły sie w krzyzowe i poród

Gość gość b
Ale po co ci to? Nie znam takich sposobow ale skoro juz cie jakis czas boli brzuch to rozwarcie pewnie masz ale o tym nie wiesz bo to lekarz zbada. Ja na porodowce mialam aby 1.5 cm rozwarcia a jak pecherz przebili to bardzo szybko szlo.wszystko. swoim czasie. Nic nie kombinuj bedzie ok ;-)

Gość gośćb
Organizm sie oczyszcza przrd porodem stad tyle wizyt w wc

Gość gość
Napewno troche sie boje ..a stosowalyscie moze herbate z lisci malin? A co do rozwarcia mam na palec a to drugie nie wiem bo mam.nisko bardzo glowke i zabolalo bardzo przy badaniu wiec nie sprawdzil lekarz

Gość gość
Up ip

Gość gość
Hmm

Gość gość
Ja mam to samo skurcze , przeczyściło mnie ale wiem ze to nie to. Przy skurczach staram sie kucać z rozszerzonymi nogami , skakam podczas kucania ponoć pomaga. Czy się rozwinie kto wie. Ale jakos nie liczę na to :P

Gość gość
Kurde to.mamy podobnie a w ktorym.tc jestes?

Gość gość
Do poludnia mnie czyscilo od poludnia zaparlo .teraz znow czysci ale z wielkim bolem ..i do tego spina.sie.macica ale nic sie.nie dzieje tez juz kucalam i nawet probowalam krecic biodrami ale mnie zabolal kregoslup hehe i przestalam .

Gość gość b
Jezeli badanie boli to moze odejsc czop sluzowy, lekarz mi o tym mowil bo mnie dosc bolesnie zbadal o czym predzej poinformowal. Bylam po terminie wiec probowali cos zdzialac ale dopiero zastrzyk w szpitalu wywolal porod

Gość gość
Ale minie odszedl.chyba czop bo badanie mialam tydzien temu zadnej wydzieliny z krwia ani galaretek nic

Gość gość b
Nie wiem co Ci napisac... pozostaje czekac ale skoro juz cos pobolewa to aby pozostaje czekac