Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ScarletOhara

Ex zwiazek i nowe dziwne obyczaje

Polecane posty

Gość ScarletOhara

Przez jakis czas bylam uwiklana w zwiazek z druga dziewczyna ale to juz przeszlosc. Mimo wszystko nie zrywamy znajomosci ze soba, a nawet przeciwnie, bo ostatnio miedzy nami znow zaczelo dochodzic do stosunkow seksualnych. Najpierw jeden spontaniczy, potem za jakis czas drugi, az wreszcie teraz prawie regularni juz dochodzi do tych rzeczy. Jednak nie zamierzamy wrocic do siebie. Ona tego nie chce, ja zreszta tez. Pozostal tylko seks. I o ile kiedys byly to czule pieszczoty, takie dellikatne, pelne ciepla i zmyslowosci o tyle nagle wyewoluowalo to w jakis dziwne wyuzdanie. Np. ona wymusza na mnie lizanie stop, a nawet o***tu, choc wczesniej nigdy tak nie robilysmy. Nie twierdze bynajmniej, ze jest to jakies nieprzyjemnie czy cos. Chodzi mi raczej o sam fakt, ze nasz seks praktycznie z dnia na dzien stal sie ostry, szybki, czasem doslownie brutalny. Trudno uwierzyc ale ostatnio uderzyla mnie paskiem. Niby taka zabawa ale zabolalo troche. Kompletnie nie wiem co o tym myslec. Czemu ona tak sie teraz zachowuje?

Gość gość
przez to, że jesteście ze sobą. uwalnia jakieś instynkty.

Gość Mimania
Wie że to końcówka i pozwala sobie na takie rzeczy na jakie normalnie nigdy by sobie nie pozwolila.Ona tobie też liże nogi i doope czy tylko ty jej?

Gość gość
Fantazjujesz lesbo !

Gość ScarletOhara
@ 19:48 Alez my wlasnie NIE jestesmy ze soba. Juz nie jestesmy para i nie bedziemy. Obie to wiemy. Zostal tylko okazjonalny seks, chociaz wcale nie taki okazjonalny x @ 19:52 Tak, ona mnie tez tam lize. Ale paskiem bije juz tylko ona. I to jej slownictwo, ze bede jej niewolnica, ze nauczy mnie posluszenstwa. Bylam w szoku kiedy pierwszy raz to uslyszalam. Ona twierdzi, ze to tak dla urozmaicenia ale mnie to troche niepokoi.

Gość gość
Mimania ma rację. Skoro to koniec to wie, że nie ma nic do stracenia i robi co chce

Gość gośćkotka
Może ona w ten sposób podświadomie kara Cię za rozpad związku? Czemu żeście się rozstały? Z Twojej winy?

Gość ScarletOhara
Z niczyjej. Po prostu wygaslo... Temat rzeka.

Gość gość
A Tobie podoba sie mineta doopy?

Gość ScarletOhara
Jak ona mi robi to podoba. Jak ja mam jej wylizac to tak srednio podoba. Ale ogolnie lubie z nia seks. Na pewno lepsze to niz wibrator w samotnosci. Tylko troche przerazaja mnie jej ostatnie zachowania. Nie chce byc niczyja niewolnica. Nawet w zabawie.

Gość gość
Coraz marniejsze te Twoje prowokacje