Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie?

Polecane posty

Gość gość

Witam Co oznacza tak właściwie gdy kobieta pokazuje żółtą kartkę mężczyźnie ?

Gość gość
czerwona kartka to okres, a zolta... nie wiem.... moze sraczka? :D tak czy siak z sexu dzisiaj nici

Gość gość
ze ja wolno w anal roohac

Gość gość
Dodałam post na sforę i od razu minus 20 a na innych tematach mnie zablokowali.Mam prośbę skopiujcie tekst i dodawajcie gdzie się da,.Cenzura musi upaść .wklejajcie cytat: Wiem że mój post przeczytają nieliczni ale po co rozgłaszać w necie(dostępnym dla każdego wroga czy pseudo przyjaciela) co ma nasza armia lub armie niby zaprzyjaźnionych państw? W razie wojny jesteśmy od dawna na spalonej pozycji ,nasz kraj zawsze był pod zaborami i teraz mimo pokoju też mamy zabory.Wykupiona jest już pokojowo nasz ojczyzna ale dalej rządzący dbają tylko o siebie i kasę dla nich i rodziny.Rządzą nami od lat jak nie ruscy to żydzi pod typowo polskimi zmienionymi nazwiskami i dawno już podzielili,wykupili nasz kraj! W razie wojny -kochani dobrzy ludzie -ewakułujcie się lub poddajcie! Nie dajmy za żadne skarby życia za tych co na górze ciągna do bogactwa za Nasze życia!.Polski już od dawna nie ma-zapytajcie tuska czemu tak zwiał.? Pismaki piszcie o d***e marynie a nie o przepłacanych rzeczach ,celebrytkach lub o czymś co wam daje tylko poczytanie (czytajcie wkurzenie ludzi) Sory za błędy ale uwierzcie -patrzcie na siebie bo i tak polska nic nam nie da bo Jej nie ma:-( Nie dajmy się cenzurze i politykom.Nikt z ich nie jest kowalem naszego życia..