Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samaaaaaa

mąż ma dziecko z inną

Polecane posty

Witam ! mój mąż ma dziecko z wpadki młodych lat. niecały rok temu bo 9 miesięcy temu wzięliśmy ślub do czasu ślubu mąż wielokrotnie dawał mi do zrozumienia że nie jestem tak ważna jak dziecko. Doszło do tego że nie chciałam ślubu jednak mówił że to sie zmieni wiem że to chore ale doszło do tego że jestem zazdrosna o to biedne dziecko. sama jestem w 3 miesiącu ciąży ciagle się klócimy zazwyczaj o jego dziecko. Mąż jest na każde zawołanie tej 6 latki robi tylko to na co ona ma ochote teraz stwierdził nie pytajac mnie o zdanie ze zwiększy kontakty z dzieckiem miał środy po 1,5 godz 1 i 3 week miesiąca tydzień ferii 2 tyg wakacji i w święta teraz chcce co 2 gi weekend i na miesiąc wakacji wiąże się to z tym że przez cały urlop mąża będzie jego córka co za tym idzie np nie pojedziemy sami na wakacje itp co mam robić pomóżcie

Gość gość
wiedziałaś na co się decydujesz ! nie dorosłaś do bycia żoną i matką

Gość gość
niestety wychodzac za maz za faceta ktory ma dziecko z inna powinnas sie liczyc ze ono bedzie zawsze obecne w twoim zyciu ! postaraj sie ja polubic i wtedy nie bedziesz tak zazdrosna .Dla kazdego rodzica dziecko powinno byc najwazniejsze ,jestes w ciazy wkrotce bedziesz matka zobaczysz ale pamietaj jedno to dziecko jest niczemu winne wiec staraj sie je polubuc lub pokochac spraw mu jakas zabawke i wtedy ono wyczuje ze jest akceptowane przez ciebie .Dzieci potrafia wyczuc falszywe vibracje wiec zmien podejscie .POWODZENIA

Gość gość
Twoja psychika nie akceptuje faceta po historiach z inną babą i masz do tego święte prawo ,wybrać w tej sytuacji wolnego kawalera ,a żle wybrałaś,żle oceniłaś swoje możliwości ,nie każdy musi się godzić na takie pogmatwane życie i odchodzi ,a Ty zostałaś i to był błąd ,nie jesteś stworzona na bycie kimś drugim skoro byłaś panienka ,rozwodnicy czy dzieciaci są dla rozwódek i dzieciatych kobiet,no ale jesteś w ciąży i już za pożno,spróbuj być pokojowa bo tylko piekło będzie większe ,świat się nie zawali jak będzie dłużej z dzieckiem,zresztą jak urodzisz to zapewne facet zejdzie na drugi plan i zajmiesz się swoim i nie będziesz tak złościsz

Gość gość
Musisz nauczyc sie dzielic miloscia i zaakceptowac dziecko meza inaczej z twoim podejsciem i zazdroscia widze ciemno twoje malozenstwo .Pracuj nad soba zabierz gdziesz dziecko ,kup mu cos niech czuje sie dobrze przez ta gozine i pol ....

kiedy ja ją zabieram i kupuję różne rzeczy zrobiłam jej urodziny kąpałam ją skrabałam na dobranoc ale mój mąż tego nie doceniał tylko jeszcze więcej wymagal nawet słowa dziękuje nie usłyszałam wszystko sie nawarstwiło tak że mam dość.

uważacie że skoro on ma dziecko to ja musze się całkowicie dostosować do tego grafiku który on ułoży zadnych kompromisów ??

Gość gość
Ja bym nie chciała faceta z dzieckiem. Mógł siedzieć z matką dziecka a nie porzucać jak mu sie znudzila, a teraz udaje kochanego tatusia. WIDZIALY GALY CO BRALY

Gość gość
to fajny facet hahhaa

Gość gość
MYSLE ZE skoro sie zdecydowalas to musisz ,wiem ze jest ci trudno ale pamietaj ze ta mala zawsze bedzie w waszym zyciu ona tez musi miec ojca ,postaw sie na miejsce jej matki napewno chcialabys aby ojciec uczestniczyl w zyciu dziecka .Albo znajdz sobie szybko innego faceta kawalera i bedzie ci latwiej ,moja kolezanka poznala bedac w ciazy z zonatym kawalera i ozenil sie z nia zle nie trafia bo jest dentysta .

Gość gość
NIE OCZEKUJ na podziekowanie od meza to oczywiste ze masz mu pomagac z dzieckiem .Niech to bedzie przestroga dla wszystkich singielek ktore wiaza sie z facetem z bagazem,zawsze bedziesz zazdrosna chyba ze wlaczysz na luz i polubisz dziecko.